Δίπλα στο Μεξικό και στο Πουέρτο Ρίκο όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος

Gazzetta team
Όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων του σεισμού σε Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο, στέλνοντας μηνύματα στήριξης.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο σεισμός των 7,1 ρίχτερ στο Μεξικό, που έχει επηρεάσει και το Πουέρτο Ρίκο, άπαντες έστειλαν μήνυμα στήριξης προς τους πολίτες των δύο χωρών.

Το ίδιο έπραξε και όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος, όπως και οδηγοί της Formula, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα ο καθένας προς τα θύματα του εγκέλαδου, που είναι πάνω από 200 οικογένειες, τουλάχιστον στο Μεξικό.

Μεταξύ των πιλότων της F1 ήταν και οι Λιούις Χάμιλτον, Φερνάντο Αλόνσο, που πόσταραν τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ ξεκίνησε μία πρωτοβουλία για δωρεές στο Ίδρυμα, που διατηρεί στην πατρίδα του.

Στη λίστα, λοιπόν, προστέθηκαν το νέο αφεντικό της Formula1, Τσέις Κάρεϊ, και ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στα θύματα του σεισμού από το Παρίσι, όπου συνεδρίασε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (World Motor Sport Council).