Ποιο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ; (vid)

Gazzetta team
Αρκετά μοντέλα δίνουν μάχη για την ταχύτητα ή την ιπποδύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ποιο είναι το πιο ισχυρό στις ΗΠΑ;

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Συνεχώς βλέπουμε τα νέα μοντέλα να δίνουν μάχη στην άσφαλτο, ώστε να φανεί ποιο είναι πιο γρήγορο στον κόσμο, τη στιγμή που... καλά κρατεί και η μάχη για την ισχύ του καθενός. Όμως, ποιο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ; Όπως παρουσιάζει το Bloomberg, πρόκειται για την Callaway Corvette Aerowagen.

Αυτή αποτελεί μία τροποποιημένη έκδοση της καονικής Corvette και... φοράει τον υπερτροφοδοτούμενο Ζ06 κινητήρα, ο οποίος έχει ρυθμιστεί να αποδίδει 757 ίππους. Γεγονός που φέρνει και εξαιρετικές επιδόσεις, αφού επιταχύνει από στάση σε 100χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δεύτερα και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε Ferrari, Mclaren ή Lamborghini.

Από εκεί και πέρα , ξεχωρίζει ο τεράστιος χώρος αποσκευών, ενώ το εσωτερικό είναι όπως... αρμόζει σε μία Corvette και προέρχεται απευθείας από την GM. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή εκκίνησης της Callaway Corvette Aerowagen έχει οριστεί στις 130 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή περίπου 115,3 χιλιάδες ευρώ. Μπορείτε να την απολαύσετε, λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί.