Κάγκουρας με Safety Car; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Αυτοκίνητο… ανασφάλειας θα μπορούσε να ανακηρυχθεί αυτή η BMW M3 G-Power των 660 ίππων που ντριφτάρει ανάμεσα σε δεκάδες άλλα οχήματα στο Νίρμπουργκρινγκ.

Αυτοκινητική τρολιά: Η συγκεκριμένη BMW μπορεί να έχει αυτοκόλλητα Safety Car στο πλάι και να είναι βαμμένη στα χρώματα των αυτοκινήτων ασφαλείας της BMW. Μπορεί όντως το μοντέλο M3 E90 να έχει υπάρξει safety car στο αμερικανικό πρωτάθλημα IndyCar, όμως το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση. Είναι ένα «τουρμπισμένο» M3 E90 από την G-Power, με απόδοση που φτάνει τους 660 ίππους.

Παρότι ο οδηγός του φαίνεται να κατέχει την τέχνη της πλαγιολίσθησης, η πρακτική του να οδηγεί με το πλάι ολόκληρες καμπές σε ημέρες κοινού στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με δεκάδες αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες γύρω του πιθανώς άσχετων οδηγών, μόνο επιπολαιότητα και βλακεία αποδεικνύει.

Από την άλλη πλευρά, είναι ειρωνεία να βλέπεις ένα αυτοκίνητο με τα αυτοκόλλητα Safety Car να πραγματοποιεί πιρουέτες στην πίστα είναι αν μη τι άλλο θα κάνει πολλούς μη γνώστες, να πιστεύουν ότι οι υπεύθυνοι του διάσημου Ring τρελάθηκαν εντελώς.