Triumph: Ειδική έκδοση Breitling του Speed Twin (vid)

Κώστας Παστρίμας
Triumph: Ειδική έκδοση Breitling του Speed Twin (vid)
H Triumph ετοιμάζει μια ειδική έκδοση του Speed Twin σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ρολογιών Breitling.

Το 2021 η Triumph ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Breitling. Η Breitling είναι μια premium εταιρεία κατασκευής ρολογιών από την Ελβετία η οποία ειδικεύεται σε πολυτελή αξεσουάρ και μαζί με την βρετανική μάρκα αναμένεται να δημιουργήσουν μια σειρά από κοινά προϊόντα.

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι μια ειδική έκδοση του Speed Twin. Το μοντέλο ονομάζεται Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition και αναμένεται να βγει σε μόλις 270 μονάδες. Το μοντέλο βασίζεται στο αναβαθμισμένο Speed Twin το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι με καλύτερες αναρτήσεις, φρένα και περισσότερη δύναμη από τον δικύλινδρο κινητήρα. Το μηχανικό σύνολο των 1.200 κ.εκ. αποδίδει 100 ίππους και 112Nm ροπής, ενώ έχουμε αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και στις πίσω αναρτήσεις οι οποίες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες της Ohlins.

Triumph Speed Twin

Στο αισθητικό κομμάτι η μοτοσικλέτα έχει χειροποίητο το λογότυπο Breitling Edition στο ρεζερβουάρ το οποίο είναι βαμμένο σε διπλή απόχρωση του μπλε. Ο χρωματισμός είναι εμπνευσμένος από το Triumph Thunderbird του 1951 το οποίο έγινε διάσημο όταν παρουσιάστηκε στην ταινία The Wild One με τον τεράστιο Μάρλο Μπράντο. Ακόμα μια λεπτομέρεια βρίσκουμε στη σέλα με το αρχικό γράμμα «Β» της Breitling, ενώ τα όργανα είναι σχεδιασμένα από την Ελβετική εταιρεία στα πρότυπα των premium ρολογιών της.

Triumph Speed Twin

Μαζί με τη μοτοσικλέτα η Breitling έχει σχεδιάσει ένα ειδικό ρολόι το οποίο ονομάζει Top Time Chronograph και είναι σε περιορισμένο αριθμό. Η Speed Twin Breitling Limited Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 270 μονάδες και θα κοστίζει πάνω από 19.000 ευρώ.

Η παρουσίαση του Speed Twin Breitling.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!