Ferrari Purosangue: Πρόωρη αποκάλυψη για το SUV των Ιταλών!

Κώστας Μπιτσικώκος
Ferrari Purosangue: Πρόωρη αποκάλυψη για το SUV των Ιταλών!
Η παρουσίαση του SUV επιδόσεων συμπίπτει με την 75η επέτειο από την έναρξη παραγωγής αυτοκινήτων της ιταλικής μάρκας.

Η Ferrari δεν μπορούσε να μείνει εκτός της κατηγορίας των SUV επιδόσεων, από τη στιγμή που άμεσοι ανταγωνιστές της – όπως η Lamborghini – έχουν λανσάρει τις δικές τους προτάσεις. Μέχρι στιγμής η Purosangue (σημαίνει «καθαρόαιμο» στα ιταλικά) είχε εμφανιστεί μόνο σε δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ ή σκίτσα. Τώρα όμως, ένας προφανώς τολμηρός εργαζόμενος της Ferrari τράβηξε με το κινητό του τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, μέσα από το εργοστάσιο της εταιρείας. Παρά το ότι πρόκειται για ένα SUV, η Purosangue διατηρεί το δυναμικό σχήμα που χαρακτηρίζει κάθε δημιουργία από το Μαρανέλο.

Στο εμπρός μέρος συναντάμε «χωνευτά» φωτιστικά σώματα σε δύο επίπεδα, που χωρίζονται από το… ρύγχος του αυτοκινήτου. Επιπλέον προβολείς υπάρχουν χαμηλότερα στον προφυλακτήρα, που χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές και την μεγάλη εισαγωγή αέρα. Η ουρά της Purosangue φιλοξενεί τέσσερα φωτιστικά σώματα (δύο σε κάθε πλευρά), τα οποία ενώνονται από μία φωτεινή LED λωρίδα. Ο πίσω προφυλακτήρας φιλοξενεί το διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Ferrari Purosangue

Λεπτομέρειες για τον κινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως εικάζεται ότι το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari θα εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα της SF 90 Stradale. Στην περίπτωση του supercar αποτελείται από V8 θερμικό κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με τη συνδυαστική ισχύ να φθάνει τους 1.000 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!