Η σειρά MotoGP Unlimited κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η σειρά MotoGP Unlimited κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου (vid)
Το MotoGP ακολουθεί τα βήματα της Formula 1 παρουσιάζοντας μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime.

Το MotoGP είναι για πάρα πολλούς ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα motorsports στον κόσμο με θέαμα το οποίο κόβει την ανάσα. Η διοργανώτρια εταιρεία Dorna σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας FIM έχουν δουλέψει σωστά τα τελευταία χρόνια και μέσω των ισορροπημένων κανονισμών έχουν αυξήσει το θέαμα και έχουν διευρύνει το κοινό που παρακολουθεί το πρωτάθλημα.

Το επόμενο βήμα που ετοίμασε η Dorna για το MotoGP είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ την οποία ονομάζει MotoGP Unlimited. Η σειρά ακολουθεί την αγωνιστική σεζόν 2021 με αποκλειστικά πλάνα από τη ζωή των αναβατών και των ομάδων εντός και εκτός πίστας. Για πρώτη φορά οι θεατές θα πάρουν μια γεύση από την μοναδική ατμόσφαιρα μέσα στα γκαράζ, το άγχος, το ρίσκο, τη συγκίνηση, τον εκνευρισμό των αναβατών και φυσικά τους πανηγυρισμούς και τις χαρές τους.

MotoGP Unlimited

Η σειρά θα προβληθεί από το Prime Video της Amazon και θα διανεμηθεί σε 170 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την παράγωγη έκανε το MediaPro Studio σε συνεργασία με την Dorna και θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων από 50 λεπτά το κάθε ένα. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 14 Μαρτίου, ενώ ήδη σε Γαλλία και Ισπανία είχαμε τις πρώτες αποκλειστικές προβολές για περιορισμένο αριθμό θεατών και καλεσμένους αναβάτες του MotoGP.

MotoGP Unlimited

Οι θεατές λοιπόν θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να δουν από διαφορετική οπτική γωνία την τελευταία χρονιά του Βαλεντίνο Ρόσι στο MotoGP, τη διαμάχη του Μάβερικ Βινιάλες με την Yamaha, την επιστροφή του Μάρκ Μάρκεθ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου από τον Φάμπιο Κουαρταράρο. Η Formula 1 έχει δείξει το δρόμο στο συγκεκριμένο τομέα καθώς εδώ και τρία χρόνια δημιουργεί τη σειρά Drive to Survive η οποία ακολουθεί το πρωτάθλημα F1. Το 2022 θα είναι η τέταρτη χρονιά της επιτυχημένης σειράς.

Trailer του MotoGP Unlimited.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!