Benelli: Η οικογένεια Leoncino απέκτησε δύο νέα μέλη (vid)

Benelli: Η οικογένεια Leoncino απέκτησε δύο νέα μέλη (vid)
Τα δύο πολύ σημαντικά νέα μοντέλα της Benelli έρχονται σε ανταγωνιστικές τιμές για το 2022.

Η Benelli μας πρόσφερε πολλές εκπλήξεις στην έκθεση EICMA πριν από μερικούς μήνες παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, δυο νέες εκδόσεις του Leoncino. Το μεγάλο Leoncino 800 Trail έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των μεγάλων μοντέλων της ιταλικής φίρμας με πιο scrambler και περιπετειώδη χαρακτήρα, ενώ για εκείνους που θέλουν η καθημερινότητά τους να αποκτήσει στυλ, η λύση ακούει στο όνομα Leoncino 125.

Το μικρό, όμορφο, Leoncino της παρέας είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,8 ίππους και 10Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω προηγμένου ψεκασμού, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Εκτός από τις καλές επιδόσεις λόγω του χαμηλού βάρους το οποίο φτάνει τα 145 κιλά, η μοτοσικλέτα είναι εξαιρετικά οικονομική σε καύσιμο με την εταιρεία να αναφέρει 2,2 λίτρα/100Km.

Benelli Leoncino 125

Το πλαίσιο του Leoncino 125 είναι σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 35mm και ένα αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 280mm εμπρός με τριπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο πίσω 220mm και συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ φτάνει τα 12,5 λίτρα.

Benelli Leoncino 800 Trail

Από την άλλη, το Leoncino 800 Trail έρχεται να δώσει μοναδικές εκτός δρόμου δυνατότητες στον αναβάτη. Είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 67Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται και ποιοτικές αναρτήσεις. Στο εμπρός μέρος συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 50mm ρυθμιζόμενο, ενώ πίσω αναλαμβάνει ένα μονό αμορτισέρ με διαδρομή 140mm επίσης ρυθμιζόμενο. Τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους εμπρός 320mm και τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και έναν δίσκο 260mm πίσω με διπίστονη δαγκάνα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 234 κιλά.

Τα δύο μοντέλα με τον ξεχωριστό ρετρό σχεδιασμό αναμένονται την Άνοιξη στην Ελλάδα και η τιμή τους διαμορφώνεται για το μεν Leoncino 125 στα 3.580 ευρώ και το δε Leoncino 800 Trail στα 9.450 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!