Renault Austral: Κρυφές ματιές στο εσωτερικό του νέου SUV

Κώστας Μπιτσικώκος
Renault Austral: Κρυφές ματιές στο εσωτερικό του νέου SUV
Μοντέρνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά συνθέτουν την καμπίνα επιβατών στον αντικαταστάτη του Kadjar.

Στις 8 Μαρτίου η Renault θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο στην κατηγορία των C-SUV. Το Austral αντικαθιστά το Kadjar και θα αποτελέσει τη συμβατική πρόταση στα compact SUV, δίπλα στο αμιγώς ηλεκτρικό Megane E-Tech και το coupe Arkana. Μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης, η γαλλική μάρκα αποκαλύπτει με… δόσεις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Τώρα είναι η σειρά να μας δείξει λεπτομέρειες από το εσωτερικού του Austral, θέλοντας να τονίσει την… πρόοδο που εμφανίζει στη σχεδίαση, την επιλογή των υλικών και τη συναρμογή τους. Κάθε επιφάνεια στην καμπίνα με την οποία έρχονται σε επαφή οι επιβάτες θα είναι μαλακή, ώστε να αποπνέει την αίσθηση ποιότητας και να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Renault Austral

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται σημεία της καμπίνας, όπως το ταμπλό, οι επενδύσεις στις πόρτες αλλά και η κεντρική κονσόλα που εκτείνεται ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού. Μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του εσωτερικού είχε δώσει η Renault στα τέλη Ιανουαρίου με ένα σκίτσο, στο οποίο βλέπουμε τις δύο ψηφιακές οθόνες, μία στον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων.

Η γκάμα κινητήρων του Austral θα περιλαμβάνει αποκλειστικά υβριδικά σύνολα βενζίνης, με ισχύ έως 200 ίππους. Πέρα από την plug-in hybrid έκδοση E-Tech, το γαλλικό SUV θα διατίθεται με τον 1.3 TCe 12V και τον 1.2 TCe 48V.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!