Αττική Οδός: Η διορία για την υποβολή αιτήματος αποζημίωσης

Κώστας Μπιτσικώκος
Αττική Οδός: Η διορία για την υποβολή αιτήματος αποζημίωσης
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου – Βήμα προς βήμα όλη η διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Διορία έως τις 5 μμ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2022 έχουν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά την πρόσφατη χιονόπτωση, προκειμένου να υποβάλλουν στη σχετική πλατφόρμα το αίτημα αποζημίωσης. Υπενθυμίζεται ότι η Αττική Οδός έχει ανακοινώσει ότι θα καταβάλλει ποσό 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που θα αποδειχθεί ότι παρέμεινε ακινητοποιημένο μέσα στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.

Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).

Δείτε εδώ βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία και ποια στοιχεία είναι απαραίτητα για την υποβολή του αιτήματος

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!