Ducati: Αυτά είναι τα χρώματα της ομάδας MotoGP για το 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ducati: Αυτά είναι τα χρώματα της ομάδας MotoGP για το 2022 (vid)
Η Ducati παρουσίασε τα χρώματα της μοτοσικλέτας για το πρωτάθλημα MotoGP του 2022

Η Ducati είχε ανακοινώσει την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της στο MotoGP στο τέλος του Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε εφικτό καθώς ο ένας από τους δύο αναβάτες της ομάδας, ο Τζάκ Μίλερ, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η παρουσίαση. Η Ducati αποφάσισε να μετακινήσει την παρουσίαση της ομάδας στις 7 Φεβρουαρίου για να είναι σύσσωμη η ομάδα με όλα της τα μέλη.

ducati

Η ημερομηνία η οποία επέλεξε η Ducati να παρουσιάσει την ομάδα της είναι ακριβώς μετά το τέλος των επίσημων δοκιμών MotoGP στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα δούμε τη νέα μοτοσικλέτα και τα χρώματά της στην πίστα πριν γίνει η επίσημη παρουσίαση. Για αυτόν το λόγο, οι Ιταλοί αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα χρώματα της νέας μοτοσικλέτας με την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του κορυφαίου κατασκευαστή.

ducati

Η αγωνιστική ομάδα της Ducati βρίσκεται ήδη στην πίστα της Μαλαισίας και ο αναβάτης δοκιμών Μικέλε Πιρό έκανε τους πρώτους γύρους με την καινούρια μοτοσικλέτα. Η GP22 έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ανταγωνιστική καθώς ήταν ανάμεσα στις ταχύτερες στο shakedown πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμών.

ducati

Στις 5 Φεβρουαρίου η δράση στη Μαλαισία θα ξεκινήσει και θα έχουμε τις πρώτες εικόνες από τις νέες μοτοσικλέτες και τους νέους αναβάτες. Αναμένουμε μια συναρπαστική χρονιά στο MotoGP παρότι θα έχουμε την μεγάλη απουσία του Valentino Rossi ο οποίος αποχώρησε στο τέλος του 2021 από το MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!