H πρώτη μέρα του Ράσελ στο γραφείο (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
O Τζορτζ Ράσελ είναι πλέον επίσημα οδηγός της Mercedes-AMG και έκανε την πρώτη του περιήγηση στα δύο εργοστάσια της ομάδας του.

Το 2022 θα δούμε τη νέα γενιά μονοθεσίων να αλλάζει την εικόνα της Formula 1. Η εμφάνισή τους θα αλλάξει εντελώς, με τις ομάδες να ξεκινούν το σχεδιασμό από λευκό χαρτί. Για το λόγο αυτό πραγματοποίησαν από νωρίς τις ετοιμασίες τους για το 2022 και έκαναν τις αλλαγές που ήθελαν για τη νέα εποχή.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές ήταν η μετεγγραφή του Τζορτζ Ράσελ στη Mercedes από τη Williams. O νεαρός Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας που θα οδηγεί από φέτος για τηv Alfa Romeo.

Ο Ράσελ, ως οδηγός πλέον της Mercedes πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στα εργοστάσια της ομάδας στο Μπράκλεϊ όπου κατασκευάζεται το μονοθέσιο και στο Μπρίξουορθ όπου εξελίσσεται η μονάδα ισχύος. Στην πρώτη του περιήγηση ο Βρετανός πέρασε από όλα τα σημαντικά τμήματα και γνώρισε το προσωπικό της ομάδας, ενώ είδε για πρώτη φορά τα τμήματα που κατασκευάζουν τον κινητήρα της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μπρίξουορθ προέβη σε ομιλία μπροστά σε ορισμένους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Τα παρασκήνια της επίσκεψης του Ράσελ στα δύο εργοστάσια της Mercedes, δημοσίευσε σε μορφή βίντεο η ομάδα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media. Παράλληλα η ομάδα ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

Image credit: Mercedes-AMG