Ο Κουαρταραρό επισκέπτεται το διάσημο Ράντζο του Rocco (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο Κουαρταραρό επισκέπτεται το διάσημο Ράντζο του Rocco (vid)
Ο Γάλλος πρωταθλητής συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία του με οδήγηση motocross και flat track

Ο πρωταθλητής MotoGP Φάμπιο Κουαρταραρό είναι ανάμεσα στους αναβάτες που βρίσκονται στην αποκορύφωση της προετοιμασίας τους. Ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha είναι ο κάτοχος του τίτλου και το 2022 θα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του καθώς θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Αυτό τον έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο δουλεύοντας πιο σκληρά για να παραμείνει στην κορυφή.

quartararo

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Κουαρταράρο περιελάμβανε επίσκεψη στο διάσημο Ράντζο του Rocco κοντά στη Βαρκελώνη. Το Ράντζο είναι ο παράδεισος για χωμάτινη οδήγηση μοτοσικλέτας περιλαμβάνοντας πίστα motocross, πίστα dirt track, πίστα flat track, ακόμα και διαδρομές enduro.

quartararo

Ο Γάλλος αναβάτης αρχικά οδήγησε την YZF450 της Yamaha στην πίστα motocross κάνοντας άλματα και διασκεδάζοντας με τους υπόλοιπους αναβάτες που βρέθηκαν στην πίστα. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την flat track έκδοση της μοτοσικλέτας ντριφτάροντας στις στροφές με στιλ.

quartararo

Ο πρωταθλητής της Yamaha πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν βρεθεί ξανά στη σέλα της αγωνιστικής M1. Οι δοκιμές της Μαλαισίας βρίσκονται προ των πυλών και στις 5 Φεβρουαρίου στη Μαλαισία θα οδηγήσει για πρώτη φορά στις δοκιμές προετοιμασίας του 2022 τη νέα μοτοσικλέτα. Μία εβδομάδα αργότερα θα ταξιδέψει στην Ινδονησία για ένα ακόμα τριήμερο δοκιμών στην καινούρια πίστα Mandalika.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!