Στις 7-10 Απριλίου το Athens Motoshow 2022

Κώστας Παστρίμας
Στις 7-10 Απριλίου το Athens Motoshow 2022
Το κορυφαίο γεγονός της μοτοσικλέτας επιστρέφει στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ.

Το 7o Athens Motoshow 2022 θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Απριλίου. Το μεγάλο γεγονός των δύο τροχών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, σε συνολική έκταση 5 στρεμμάτων, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες. Την εκδήλωση έχει αναλάβει να διοργανώσει η Demand Events η οποία έχει μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα γεγονότα τα τελευταία δέκα χρόνια.

motoshow

Στο Athens Motoshow έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Aprilia, η CFMoto, η Ducati, η Honda, η Moto Guzzi, η Piaggio, η Niu, η Royal Enfield, η Triumph, η Vespa και η Zero, ενώ αναμένεται τους επόμενους μήνες να προστεθούν και άλλες εταιρίες στην έκθεση.

Στη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό. Εκτός από τις μοτοσικλέτες μεγάλο κομμάτι της έκθεσης θα είναι αφιερωμένο στα ηλεκτρικά δίτροχα (μοτοσικλέτες, scooter, ποδήλατα) τα οποία προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης στους χρήστες.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Motul, ενώ δεν θα λείπουν τα δώρα και οι εκπλήξεις. Περισσότερα νέα για την εκδήλωση και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης Athens Motoshow 2022 στο Facebook.

motoshow

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!