Ούτε με το Τζόκερ δεν μπορείς να πάρεις πια Bugatti Chiron

Πάνος Σεϊτανίδης
Ούτε με το Τζόκερ δεν μπορείς να πάρεις πια Bugatti Chiron
O γαλλικό supercar των 1500 αλόγων ανακοινώθηκε πως είναι πια… sold out!

Ήταν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2016 όταν η Bugatti αποκάλυπτε τη διάδοχο της θρυλικής Veyron. Η Chiron κέρδισε με την πρώτη το κοινό και τα media, καθώς η εντυπωασιακή και εκμοντερνισμένη της εμφάνιση εγκλώβιζε το βλέμμα.

Την ίδια ώρα, οι συγκλονιστικές επιδόσεις από τον W16 κινητήρα της, που έφταναν τα 1500 άλογα ισχύος και τα 1600 Nm ροπής, εγκλώβιζαν τη σκέψη. Η Bugatti είχε καταφέρει το ακατόρθωτο – να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη, με μία πανέμορφη ρουκέτα που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 420 χιλιομέτρων/ώρα.

Έκτοτε η Chiron μας συστήθηκε σε διάφορες εκδοχές της: Sport, Sport 110 ans Bugatti, Sport Noire Sportive, Pur Sport, Pur Sport Grand Prix Edition, Sport Les Legendes du Ciel, Super Sport, Super Sport 300. Κάθε μία με επιπλέον αισθητικές πινελιές, κάθε μία ακόμα πιο μοναδική, συνήθως και με αναβαθμίσεις στα σημεία.

Bugatti Chiron Pur Sport

Κοινός παρονομαστής είναι πως όλες κοστίζουν… τον κούκο αηδόνι. Με εκκίνηση στα 2.6 εκατομμύρια ευρώ και δίχως ταβάνι αφού όσο πιο ξεχωριστή η έκδοση, όσο πιο εξατομικευμένο το εκάστοτε όχημα, τόσο ανεβαίνει ο λογαριασμός.

Όμως αυτό δεν πτόησε το εκλεκτό αγοραστικό κοινό (ούτε η πρόσφατη ανάκληση από το γαλλικό brand!) αφού μετά το εντυπωσιακό από πλευράς πωλήσεων 2021, η Chiron είναι πλέον sold out! Η Bugatti πούλησε και τα 500 κομμάτια που είχε ανακοινώσει πως θα δημιουργήσει. Κοινώς, αν ενδιαφερόσασταν και σας περίσσευαν μερικά εκατομμύρια ευρώ, αργήσατε!

Είναι χαρακτηριστικό πως η Bugatti παρέδωσε μέσα στο 2021 συνολικά 150 αυτοκίνητα, ανακοινώνοντας πως το 60% αυτών, αφορούσε νέους πελάτες.

Bugatti Chiron Pur Sport

Δείτε μερικές εξωπραγματικές Chiron εν δράσει, σε ένα εντυπωσιακό video που μπορείτε να απολαύσετε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!