Το τρίκυκλο Kymco CV3 έρχεται μέσα στο 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το τρίκυκλο Kymco CV3 έρχεται μέσα στο 2022 (vid)
Βρισκόμαστε μιαν ανάσα από την επίσημη παρουσίαση του πρώτου δικύλινδρου τρίκυκλου scooter

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που είδαμε για πρώτη φορά το τρίκυκλο project της Kymco. Από το μακρινό 2017 μέχρι σήμερα έχουν συμβεί πολλά ωστόσο η μάρκα από την Ταΐβάν δεν σταμάτησε να εξελίσσει και να ετοιμάζει τη δική της πρόταση στην κατηγορία των GT τρίκυκλων scooter.

kymco

Πλέον βρισκόμαστε μπροστά στην τελική μορφή του scooter το οποίο ονομάζεται CV3. Το τρίκυκλο της Kymco είναι εξοπλισμένο με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του AK550 ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τα τελευταία χρόνια. Το σύνολο αποδίδει 51 ίππους και 53 Nm ροπής εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιδόσεις στο AK550 και κατ' επέκταση στο CV3. Καινούριο είναι το σύστημα μετάδοσης με ιμάντα το οποίο ονομάζει η Kymco Power Transmission Matrix και υπόσχεται ομαλή μεταφορά της δύναμης στον πίσω τροχό.

kymco

Το scooter είναι εφοδιασμένο με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Electronic Throttle Control, ενώ διαθέτει και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control). Το εμπρός σύστημα ανάρτησης έχει εξελιχθεί από την Kymco και συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο πλαίσιο με έμφαση στην καλή οδηγική συμπεριφορά.

kymco

Στον εξοπλισμό συναντάμε νέα TFT έγχρωμη οθόνη 6 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας Noodoe και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Το scooter είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε εύκολα να τοποθετεί ο αναβάτης πλαϊνές βαλίτσες και κεντρική βαλίτσα προκειμένου να ταξιδέψει απροβλημάτιστα. Το νέο scooter της Kymco αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!