Volvo: Η συνεργασία με την Google φέρνει το YouTube

Volvo: Η συνεργασία με την Google φέρνει το YouTube
Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο YouTube θα προστεθεί στα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google.

Το YouTube θα είναι η πρώτη πλατφόρμα βίντεο που θα διατεθεί για download στα μοντέλα Volvo μέσω του Google Play. Πρόκειται για την αφετηρία της ενεργοποίησης του video streaming στα αυτοκίνητα. Φυσικά, η Volvo Cars δεν κάνει συμβιβασμό στην ασφάλεια και θα επιτρέπει την παρακολούθηση βίντεο μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι πλήρως σταθμευμένο.

Στη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι πιθανό να χρειαστεί στάση για φόρτιση. Χάρη στην δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο στο αυτοκίνητο, οι οδηγοί Volvo μπορούν να αξιοποιήσουν αυτό το διάλειμμα απολαμβάνοντας live streaming, ειδήσεις, εκπομπές ή το πιο πρόσφατο βίντεο του αγαπημένου τους παραγωγού. Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη της υπηρεσίας κάνει την αναμονή στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστη, είτε περιμένει κανείς ένα φίλο είτε συνοδεύει τα παιδιά σε κάποια δραστηριότητα.

volvo

«Η παροχή στους πελάτες μας της δυνατότητας να παρακολουθούν βίντεο ενώ φορτίζουν ή περιμένουν για να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο αποτελεί τμήμα της υπόσχεσής μας να κάνουμε τις ζωές τους καλύτερες και πιο απολαυστικές», δήλωσε ο Χένρικ Γκριν, Επικεφαλής Τεχνολογίας στη Volvo Cars. «Με το YouTube, αλλά και άλλες μεγάλες υπηρεσίες streaming που θα ακολουθήσουν σύντομα, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα διαλείμματα φόρτισης αντί να τα βλέπουν ως αναγκαίο κακό – και με αυτό τον τρόπο, η χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου γίνεται ακόμη πιο εύκολη».

Η συνεργασία μεταξύ του Volvo Car Group και της Google ξεκίνησε όταν το Volvo Car Group ανακοίνωσε ότι θα είναι το πρώτο που ενσωματώνει ένα σύστημα infotainment με βάση το Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!