Περισσότερες από 100 Corvette C8 περιμένουν το αναπόφευκτο (vid)

Περισσότερες από 100 Corvette C8 περιμένουν το αναπόφευκτο (vid)
Οι Chevrolet Corvette C8 που χτυπήθηκαν από τυφώνα στις ΗΠΑ οδεύουν κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, το εργοστάσιο της Chevrolet στο Κεντάκι των ΗΠΑ χτυπήθηκε από τυφώνα. Ως αποτέλεσμα περισσότερες από 100 Corvette C8 υπέστησαν ζημιές, όμως μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την έκτασή τους κι αν μπορούν να επισκευαστούν. Παράλληλα, αρκετοί άνθρωποι που είχαν αγοράσει τις C8 τους ειδοποιήθηκαν πως τα μοντέλα θα καθυστερήσουν να περάσουν στην παραγωγή.

Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες από ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων που στέγαζε τις κατεστραμμένες Corvette C8. Δυστυχώς για την εταιρείες και αυτούς που είχαν αγοράσει τα αυτοκίνητα αυτά, μπήκε πρόωρο τέλος στη ζωή τους πριν πατήσουν επίσημα τους δημόσιους δρόμους.

Επιπλέον ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου πλέον που δείχνει τις Corvette να είναι σε αναμονή ώστε να καταστραφούν ολοσχερώς. Παρά το γεγονός πως στο βίντεο φαίνονται 104 μοντέλα, ο συνολικός αριθμός αυτών που θα καταστραφούν ξεπερνά τις 120 C8.

Aρκετές ζημιές έχουν επίσης προκληθεί στο εργοστάσιο της Chevrolet όπου οι επισκευές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η παραγωγή των νέων μοντέλων θα επηρεαστεί επίσης, φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερους πονοκεφάλους στην αμερικανική φίρμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις Corvette C8 να περιμένουν να περάσουν το αναπόφευκτο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!