Το μυστηριώδες Project Gecko

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Το μυστηριώδες Project Gecko
H Wiesmann κρατά σιγή ιχθύος σχετικά με τις δραστηριότητές της, παρά το γεγονός πως έχει υποσχεθεί να λανσάρει νέα μοντέλα.

Η Wiesmann είναι μια φιλόδοξη εταιρεία, όμως έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έδωσε σημάδια ζωής, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα θετικό.

Πρόσφατα, ανανέωσε την επίσημη ιστοσελίδα της και αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδιά της: «Με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αυτοκίνηση, έχουμε να προτείνουμε σύντομα κάτι το συναρπαστικό. Μαζί με το νέο μας μοντέλο, εξελίσσεται παράλληλα το Project Gecko. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις στις αρχές του 2022».

Στην προηγούμενη ενημέρωση που είχε η ιστοσελίδα, ανέφερε πως το Project Gecko θα παρουσιαζόταν μέσα στο 2021. Θα εφοδιαζόταν με έναν V8 twin-turbo κινητήρα της BMW M που θα συνδυαζόταν με ένα αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως θα πραγματοποιούσε την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα θα άγγιζε τα 320 χλμ/ώρα.

Με τις παραπάνω πληροφορίες να λείπουν πλέον απο την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, δεν αποκλείεται να υπήρξαν αλλαγές στη διαδικασία εξέλιξης του μοντέλου. Μένει να δούμε αν η Wiesmann θα κρατήσει το λόγο της αυτή τη φορά και θα δώσει επιπλέον πληροφορίες για το Project Gecko στις αρχές του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!