Formula 1: Πως γιόρτασαν τα Χριστούγεννα ομάδες και οδηγοί (vid)

Formula 1: Πως γιόρτασαν τα Χριστούγεννα ομάδες και οδηγοί (vid)
Έχετε σκεφτεί τι κάνουν ομάδες και οδηγοί της Formula 1 κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων;

Η αγωνιστική σεζόν της Formula 1 για το 2021 έχει αισίως ολοκληρωθεί, με τον Μαξ Φερστάπεν να αναδεικνύεται πρωταθλητής οδηγών και η Mercedes πρωταθλήτρια κατασκευαστών. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο 2022 και την τεράστια αλλαγή στους τεχνικούς κανονισμούς που θα κάνουν τα μονοθέσια αγνώριστα.

Όμως ακόμα και οι ομάδες της Formula 1 επιτρέπεται να κάνουν ένα διάλειμμα ώστε να απολαύσουν την περίοδο των εορτών.

Η Mercedes δημοσίευσε την ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα της και παρά το γεγονός πως ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι ενεργός στα social media το τελευταίο διάστημα, ο Βάλτερι Μπότας αποκάλυψε πως βρίσκεται για σκι. Στο πλαίσιο των εορτών, η γερμανική ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο από την εκπληκτική νυχτερινή επιδρομή της στο στολισμένο Σίλβερστον.

Η Red Bull δημοσίευσε ένα βίντεο με τους Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ να ανταλλάσουν δώρα.

Η Ferrari έμεινε τελείως τυπική την ημέρα των Χριστουγέννων με μια μόλις φωτογραφία των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ.

H McLaren δημοσίευσε επίσης τη δική της κάρτα Χριστουγέννων, όμως κανένας εκ των Ντάνιελ Ρικάρντο ή Λάντο Νόρις δεν έκανε δημόσια εμφάνιση.

H φετινή κάρτα της Alpine ήταν σχετικά μονότονη, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο επέλεξε να ξοδέψει τη μέρα του κάνοντας καρτ στην πίστα της ακαδημίας του.

H καλύτερη ίσως κάρτα για τα φετινά Χριστούγεννα να ήρθε από την AlphaTauri.

Με δεδομένο πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχει προσωπικά social media και ο Λανς Στρολ είναι σχετικά διακριτικός, το μόνο που είχαμε από την Aston Martin ήταν η περιπέτεια του μονοθεσίου της στα χιόνια.

H Williams από τη μεριά της ακολούθησε διαφορετική τακτική με μια φωτογραφία από το Άμπου Ντάμπι. O Τζορτζ Ράσελ από τη μεριά του πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

H εορταστική κάρτα της Alfa Romeo ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όμως κανένας εκ των οδηγών της στο 2021 δεν μοιράστηκε το πώς πέρασε τις γιορτές. Μάλλον κανένας δεν εξεπλάγην από τον Κίμι Ράικονεν.

H Haas δημοσίευσε ένα βίντεο με τους Μικ Σουμάχερ, Νικίτα Μαζέπιν και Γκούνθερ Στάινερ να προσπαθούν –όχι τόσο επιτυχημένα- να ευχηθούν «καλά Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!