Η Ford γιορτάζει στο «The Mall Athens»

Η Ford γιορτάζει στο «The Mall Athens»
H Ford για τη φετινή περίοδο των εορτών θα παρουσιάσει τη δική της έκθεση στο «The Mall Athens», με ορισμένα από τα πιο λαμπερά μοντέλα της.

Ο σύγχρονος εκθεσιακός χώρος της Ford Motor Ελλάς που για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στον 3ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος «The Mall Athens» στο Μαρούσι στεγάζει φέτος μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford δίνοντας παράλληλα σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να βιώσει μία μοναδική εμπειρία «GO ELECTRIC».

Η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της. Την ίδια στιγμή, ο εκθεσιακός αυτός χώρος δημιουργεί τα θεμέλια προκειμένου ο επισκέπτης να γνωρίσει τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές εξελίξεις της μάρκας.

Ford

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford, με αιχμή του δόρατος τη νέα Mustang Mach-E, που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη θρυλική Mustang. Εκτός από το ηλεκτρικό «πόνυ», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του νέου Puma ST των 200 ίππων, τις δυνατότητες κίνησης του Ranger Raptor, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά το νέο plug-in υβριδικό Explorer.

Στον 3ο όροφο του «The Mall Αthens», όπου και βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος της Ford, οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να κλείσουν ένα test drive στον εκπρόσωπο του επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους. Παράλληλα, η Ford δημιούργησε στον εκθεσιακό αυτό χώρο ένα διαδραστικό τμήμα με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν μέσω tablets στους ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν στις τεχνολογίες και στα μοντέλα της.

φορδ

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00

Σάββατο 10:00 -20:00

Ειδικά για τις γιορτές το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων): 10:00 – 18:00

Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!