Opel: Ρίτσαρντ Χάμοντ και Γιούργκεν Κλοπ πρωταγωνιστούν στην ανασκόπηση του 2021 (vid)

Opel: Ρίτσαρντ Χάμοντ και Γιούργκεν Κλοπ πρωταγωνιστούν στην ανασκόπηση του 2021 (vid)
Το 2021 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για την Opel, παρουσιάζοντας το όραμα «Opel Visor» και μεγαλώνοντας την εξηλεκτρισμένη γκάμα της.

To 2021 βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του, με την Opel να μας αποχαιρετά με ένα βίντεο-ανασκόπηση ενός πολύ σημαντικού έτους για τη γερμανική φίρμα. Με πρωταγονιστές τους Ρίτσαρντ Χάμοντ, Γιούργκεν Κλοπ και άλλες διάσημες προσωπικότητες στήριξαν την Opel με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για την Opel ήταν η παρουσίαση του νέου Opel Astra και του Opel Mokka. Επιπλέον αποκαλύφθηκαν μοναδικά πρωτότυπα όπως το Manta GSe ElektroMOD και το νέο ηλεκτρικότετράκυκλου Rocks-e. Πλέον η γκάμα της Opel διαθέτει συνολικά εννέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα με το «Opel Greenovation» να συνεχίζεται.

Opel Astra 2022

Στο 2021 η Opel αποκάλυψε επίσης το όραμά της για το μέλλον, το «Opel Visor», το νέο σχεδιαστικό πρόσωπο της εταιρείας. Το πρώτο μοντέλο που ενστερνίστηκε το «Opel Visor» ήταν το Mokka. Επιπλέον, λανσαρίστηκε παράλληλα το νέο Opel Pure Panel. Η Opel βρέθηκε στο προσκήνιο την 1η Σεπτεμβρίου με μία διπλή πρεμιέρα. Ο Ούβε Χόχγκερσουρτς έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως νέος CEO της Opel και παρουσίασε το νέο Opel Astra. Η νέα γενιά του συμπαγούς μοντέλου διαθέτει ανανεωμένη σχεδίαση και πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών. Για πρώτη φορά, το Astra εξηλεκτρίζεται και αποκτά μία plug-in υβριδική έκδοση στο λανσάρισμα, ενώ το 2023 αναμένεται το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e.

Opel Manta

Το θρυλικό Opel Manta επέστρεψε με τη μορφή του ηλεκτρικού και μηδενικών ρύπων Manta GSe ElektroMOD. Παράλληλα η Opel αποκάλυψε το ανανεωμένο Grandland, ενώ μία ακόμα προσθήκη στην οικογένεια των επιβατικών ηλεκτρικών μοντέλων Opel εφέτος είναι το Opel Combo-e Life, που πλαισιώνει το μεγάλο του «αδελφό», το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Zafira-e Life MPV (multi-purpose vehicle). Το Opel Vivaro-e ανακηρύχτηκε «International Van of the Year 2021», ενώ μάλιστα κυκλοφόρισε και με έκδοση υδρογόνου.

Τέλος, η Opel παρουσίασε τη δική της λύση για την κινητικότητα εντός πόλης με μηδενικούς ρύπους. Το νέο Opel Rocks-e SUM είναι ένα ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία και προσιτό σε όλους τους οδηγούς. Στον τομέα των αγώνων, το Opel Corsa-e Rally γιόρτασε την πρώτη του σεζόν στο ADAC Opel e-Rally Cup, το πρώτο στον κόσμο πρωτάθλημα ενιαίου τύπου για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία.

Opel Grandland

Η Opel συνεχίζει την ηλεκτρική της επέλαση και την επόμενη χρονιά, με το νέο Opel Astra Sports Tourer να κάνει την πρεμιέρα του ως plug-in hybrid. Ολόκληρη η γκάμα μοντέλων θα εξηλεκτριστεί μέχρι το 2024 και από το 2028, η Opel θα προσφέρει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!