Η Porsche Panamera σε πολυτελή Platinum Edition

Πάνος Σεϊτανίδης
Η Porsche Panamera σε πολυτελή Platinum Edition
Το Gran Turismo μοντέλο της γερμανικής μάρκας προσφέρεται σε μία ακόμα πιο ελιτίστικη έκδοση.

Η Porsche παρουσίασε μία νέα, ακόμα πιο επιβλητική και πολυτελή έκδοση της Panamera, την οποία τιτλοφορεί «Platinum Edition». Δώδεκα χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το μοντέλο που ουσιαστικά γέννησε μία νέα κατηγορία, συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Πόσο μάλλον με όσα… έξτρα προσφέρει η συγκεκριμένη έκδοσή της που αφορά στην «απλή» Panamera και τις Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid. Στο βασικό λοιπόν εξοπλισμό, περιλαμβάνονται και καλούδια που συνήθως ανήκουν στις προαιρετικές επιλογές και τονίζουν τη μοναδικότητα της εν λόγω έκδοσης.

Porsche Panamera Platinum Edition

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση που συνεργάζεται με το Porsche Active Suspension Management (PASM), εξωτερικούς καθρέπτες με αυτόματη φωτοσκίαση, προβολείς LED matrix με σύστημα Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), πανοραμική οροφή και Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας.

Οι ιδιαίτερης σπορ σχεδίασης τροχοί 21’’ και οι σπορ απολήξεις των εξατμίσεων είναι σε ειδική Platinum απόχρωση. Το ίδιο και οι εισαγωγές αέρα πίσω από τους εμπρός τροχούς, το λογότυπο Porsche και τα διακριτικά του μοντέλου, όπως και το «e-hybrid» στα πλαϊνά του αμαξώματος των υβριδικών εκδόσεων. Παράλληλα, τα φιμέ τζάμια «δένουν» με το ειδικό μαύρο φινίρισμα High-Gloss των παραθύρων.

Porsche Panamera Platinum Edition

Περνώντας στον εσωτερικό κόσμο, τα ξεχωριστά στοιχεία των εκδόσεων Platinum είναι το σπορ, GT τιμόνι, η υποβοήθηση Lane Change, τα άνετα ηλεκτρικά καθίσματα με τις 14 διαφορετικές ρυθμίσεις και τις μνήμες, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, το ηχοσύστημα BOSE Surround, το «βουρτσισμένο» μαύρο αλουμίνιο και το ανάγλυφο λογότυπο Porsche στα προσκέφαλα.

Επιπρόσθετα, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι και αυτά ενδεδυμένα με μαύρο «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και φέρουν τα διακριτικά Platinum Edition. Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Platinum, δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό το μοναδικό αναλογικό στοιχείο στο εσωτερικό, το κλασικό ρολόι.

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!