H Ford Mustang Mach-E στο Golden Hall

H Ford Mustang Mach-E στο Golden Hall
Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E θα κοσμεί για την περίοδο των εορτών στο Golden Hall στο Μαρούσι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Καθ'όλη την περίοδο της εορταστικής περιόδου και ως και τις 8 Ιανουαρίου του 2022, οι επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος Golden Hall στο Μαρούσι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E. Εκεί θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τις δυνατότητες όσο και για τις τεχνολογικές περγαμηνές αυτού του μοντέλου. Η Mustang Mach-E σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ford με σημείο αναφοράς τις επιδόσεις με κίνηση μηδενικών εκπομπών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage που θα βρίσκεται στο ισόγειο (πλατεία LEGO) του Golden Hall και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της Ford, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E και τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου. Παράλληλα θα δίνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να προγραμματίσουν το δικό τους test drive με το ηλεκτρικό pony της εταιρείας στο Επίσημο Δίκτυο Ford.

Ford Mustang Mach-E

Ωράριο λειτουργίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο Golden Hall, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-E AWD 75kWh 269 PS σε χρώμα Rapid Red, ενώ μπορούν να ενημερωθούν γύρω απ΄ το αυτοκίνητο και την ηλεκτροκίνηση από εξειδικευμένο προσωπικό τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Καθημερινές: 16:30 – 21:30

Σάββατο 18 & Κυριακή 19/12: 11:00 – 19:00

Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων): 10:00 – 18:00

Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!