Τα Χριστούγεννα της BMW είναι γεμάτα σταρ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Τα Χριστούγεννα της BMW είναι γεμάτα σταρ (vid)
Η βαυαρική εταιρεία δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εορταστικό βίντεο, γεμάτο celebrities.

Άρωμα από Χόλιγουντ έχει το Χριστουγεννιάτικο βίντεο της BMW, αφού πρωταγωνιστούν διάφοροι celebrities, με πρώτο και καλύτερο τον δημοφιλή ηθοποιό Κρίστοφ Βαλτζ.

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παγκόσμια πρεμιέρα της σχεδίασης της BMW iX στο #NEXTGen 2020, ο Οσκαρικός ηθοποιός είναι to κεντρικό πρόσωπο στη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία της μάρκας. Εκεί συναντά δύο παλιούς γνώριμους: τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της BMW AG Όλιβερ Ζίπσε, και την ολοκαίνουρια BMW iX, τη νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group που αντιπροσωπεύει το μέλλον της εταιρείας: Πλήρως ηλεκτρική, βιώσιμη, με πρωτοποριακή σχεδίαση και πολυτελή άνεση εσωτερικού.

BMW Christmas

Στο σετ εμφανίζονται επίσης η διάσημη You Tuber Άλεξ Χίρσι, γνωστή ως Supercar Blondie, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Αλέξα Τσανγκ και ο Κάι Λένγκερ, Επικεφαλής Σχεδίασης της BMW i.

Η γερμανική εταιρεία συνεργάζεται με πρωτοπόρους από το χώρο της οικολογίας, των κοινωνικών επιστημών, της μόδας, του αθλητισμού, της μουσικής, του κινηματογράφου και άλλους τομείς του πολιτισμού, με στόχο να επιτευχθεί μία βαθύτερη κατανόηση των αναγκών, των επιθυμιών και των τάσεων του μέλλοντος. Μάλιστα, Ο Ζίπσε κάλεσε τον Βάλτζ να ξεκινήσει έναν κρίσιμο διάλογο με σχεδιαστές, τεχνολόγους και ειδικούς στη χάραξη στρατηγικής του BMW Group.

BMW Christmas

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο video. Πρόκειται για ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι που εξελίσσεται στο Μόναχο. Είναι αργά το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, και πλησιάζει μία κλασική BMW 3.0 CS. Ο οδηγός βγαίνει έξω και βλέπουμε ότι πρόκειται για τον διάσημο ηθοποιό. Έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ζίπσε αλλά με αντικείμενο συνάντησης τις οικολογικές πτυχές της βιώσιμης τεχνολογίας κίνησης. Δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα Χριστούγεννα και η ιδέα ενός πάρτι δεν τον ενθουσιάζει. Όμως όλα αλλάζουν στην πορεία και ολοκληρώνονται ιδανικά, με μία βόλτα με την iX.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!