Η Vespa θα συνεργαστεί με τον Τζάστιν Μπίπερ

Κώστας Παστρίμας
Η Vespa θα συνεργαστεί με τον Τζάστιν Μπίπερ
Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ θα συνεργαστεί με την Vespa για ένα μοναδικό μοντέλο,

Η Vespa αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα στον κόσμο των δύο τροχών. Τόσο στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο πολλοί ήταν οι διάσημοι οι οποίοι επέλεξαν το εικονικό scooter να κάνουν τις βόλτες τους στις κοσμοπολίτικες πόλεις, καθώς αποτέλεσε σύμβολο glamour, φινέτσας και στιλ.

Η Piaggio δεν σταματάει να εξερευνά νέους ορίζοντες και σχεδιαστικές τάσεις προχωρώντας σε συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Η νέα της περιπέτεια περιλαμβάνει έναν από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στις ΗΠΑ, τον Τζάστιν Μπίμπερ με τον οποίο θα ξεκινήσει ένα νέο project στις αρχές του 2022.

vespa

Ο ταλαντούχος pop star είναι γνωστός λάτρης των σπορ έχοντας στην κατοχή του πολλά ακριβά αυτοκίνητα και ειδικές εκδόσεις φτιαγμένες ειδικά για εκείνον. Το στιλ και η σχεδίαση είναι πηγή συνεχούς έμπνευσης για τον Μπίμπερ, ενώ η Vespa ήταν πάντα κοντά στο κόσμο της μουσικής και της νεανικής κουλτούρας. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε: «Οι θαυμαστές μου ξέρουν πόσο αγαπώ τα sports: skateboard, χόκεϊ, μπάσκετ, BMX. Πάντα με τράβαγε αυτός ο συνδυασμός στιλ, κομψότητας και ταχύτητας. Είμαι ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θα δώσω μία νέα ερμηνεία στην εμβληματική ιταλική σχεδίαση της Vespa».

Στις αρχές του 2022 θα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία των δύο συμβόλων του στιλ και της δημιουργικότητας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!