Ένα φουρουριστικό Peugeot 605 που εξιτάρει

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ένα φουρουριστικό Peugeot 605 που εξιτάρει
Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, αποτυπώνει τη φαντασία του σε render φωτογραφίες για το πώς θα μπορούσε να είναι ο Peugeot 605 Presence.

O Χιλιανός ανεξάρτητος σχεδιαστής, Carlos MM, με έδρα την Ιταλία αποφάσισε να δημιουργήσει από το μηδέν ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο μοντέλο για την Peugeot. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για ψηφιακά σχεδιασμένες εικόνες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το 605 Presence δημιουργήθηκε γύρω από μια πλατφόρμα που εφοδιάζεται μπαταρίες ιόντων-λιθίου 100 kWh. Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες που δίνουν κίνηση στον εμπρός αλλά και τον πίσω άξονα και οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες του τωρινού 508.

Peugeot 605 Presence

Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο με υπερσύγχρονες τεχνολογίες, όπως τη λειτουργία οργάνων μέσω ολογράμματος. Επιπλέον οι οθόνες του ταμπλό εκτείνονται μέχρι τις πλαϊνές πόρτες.

Peugeot 605 Presence

Σχεδιαστικά ξεχωρίζει με τη μοντέρνα εμφάνισή του, όμως συνάδει παράλληλα με τη φιλοσοφία της Peugeot. Το εμπρός μέρος διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και έντονα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά. Οι ζάντες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη ροή αέρα, ενώ επίσης εμφανής είναι οθόνη αφής με επιλογές φόρτισης.

Peugeot 605 Presence

Το 605 Presence έχει κάμερες αντί για καθρέπτες στο πλάι, ενώ επιπλέον διαθέτει πανοραμική οροφή. Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα επιθετικό και περιβάλλεται επίσης με LED φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας είναι σχεδιασμένος για να δίνει επιπλέον σπορ εμφάνιση.

Όλα αυτά είναι σίγουρα εντυπωσιακά και μακάρι, οι πραγματικοί σχεδιαστές της Peugeot να υιοθετήσουν κάποιες αντίστοιχες λύσεις στα μοντέλα που θα δούμε τα επόμενα χρόνια στην παραγωγή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!