Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις από την Ducati

Κώστας Παστρίμας
Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις από την Ducati
Στο Ducati Athens διοργανώνεται χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με πολλά προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι μπαίνουμε σε ρυθμό εορτών. Σίγουρα θα έχετε προγραμματίσει ήδη τα δώρα που θα κάνετε στους αγαπημένους ανθρώπους, ωστόσο αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το Ducati Athens στον Νέο Κόσμο διότι σας περιμένουν όμορφες εκπλήξεις.

ducati

Η Ducati διοργανώνει εορταστικό μπαζάρ στο κεντρικό της κατάστημα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν ξεχωριστά δώρα με στυλ αυτά τα Χριστούγεννα. Στο κατάστημα της Καλλιρρόης 9 θα βρείτε μπουφάν, κράνη, μπότες, γάντια και γνήσια αξεσουάρ της Ducati σε προνομιακές τιμές. Η έκπτωση στα προϊόντα φτάνει το 80%, ενώ συνοδεύονται με την εγγύηση γνησιότητας από το ιταλικό εργοστάσιο.

ducati

Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το εργοστάσιο από το Μπόργκο Πανιγκάλε με πολλά νέα μοντέλα, πλούσια γκάμα και πολλές επιτυχίες στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Η Ducati πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και Ομάδων στο MotoGP το 2021.

ducati

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, από την Πέμπτη 16 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-20.00, εκτός Σαββάτου και Δευτέρας, οπότε οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00-16.00 και 10.00-17.00, αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο τηλέφωνο 210 9981199. Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρρόης 9, στον Νέο Κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!