Οι αντιδράσεις του Τότο Βολφ στον τελευταίο γύρο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Οι αντιδράσεις του Τότο Βολφ στον τελευταίο γύρο (vid)
Ο Αυστριακός ήταν έξαλλος στο δραματικό φινάλε του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι.

Η Formula 1 μας χάρισε ένα συγκλονιστικό φινάλε, σε μία επική σεζόν που όμοιά της δύσκολα θα βρει κανείς όσο κι αν ανατρέξει στην ιστορία του σπορ. Ένα φινάλε-θρίλερ, που αν το δεις δίχως να υποστηρίζεις μία από τις δύο πλευρές, δεν μπορείς παρά να ανατριχιάσεις.

Αν όμως υποστηρίζεις μία πλευρά ή ακόμα περισσότερο αν είσαι μέλος της – πόσο μάλλον επικεφαλής της, είναι δεδομένο πως τα συναισθήματα είναι διαφορετικά. Έτσι ο Τότο Βολφ, επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, ήταν πραγματικά έξαλλος στον τελευταίο γύρο της Γιας Μαρίνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του γκραν φινάλε. Το πως αδυνατεί να κάτσει σε ένα σημείο, γυρίζει συχνά την πλάτη σε όσα συμβαίνουν εντός πίστας, δείχνοντας να μη μπορεί να αποδεχθεί το τι συμβαίνει. Αμέσως μετά το προσπέρασμα του Μαξ Φερστάπεν επί του Λούις Χάμιλτον σπεύδει στην ενδοεπικοινωνία όπου απευθύνεται στον διευθυντή αγώνα, Μάικλ Μάσι, λέγοντας: «Όχι Μάικλ, όχι. Αυτό δεν ήταν καθόλου σωστό».

Έπειτα αφήνει τα ακουστικά, στριφογυρίζει και επιστρέφει ρωτώντας ξανά τον Αυστραλό: «Μάικλ, τι ήταν αυτό;».

Έπειτα, πιο κοντρολαρισμένος, γνωρίζοντας φυσικά πως υπάρχουν και κάμερες τριγύρω, διέκοψε την επικοινωνία και προσπάθησε να εξετάσει το επόμενο βήμα. Αυτό τον βρήκε μακριά από τα μικρόφωνα αλλά στο γραφείο των αγωνοδικών, με τη Mercedes να υποβάλλει διπλή ένσταση αν και απορρίφθηκαν και οι δύο.

Πλέον η γερμανική ομάδα έχει καταθέσει την πρόθεση να εφεσιβάλλει το πόρισμα των αγωνοδικών και μένει να δούμε αν εντός του απαιτούμενου χρονικού πλαισίου, θα προχωρήσει στην νέα ένσταση, αυτή τη φορά προς το Διεθνές Εφετείο της FIA.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!