Δύο οδηγοί της Formula 1 μιλούν στο gMotion #80

Δύο οδηγοί της Formula 1 μιλούν στο gMotion #80
Το νέο, ανανεωμένο τεύχος τους ηλεκτρονικού περιοδικού gMotion περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Αν ακόμα δεν ξεφυλλίσατε το νέο τεύχος του gMotion, ήρθε η ώρα να το κάνετε! Οι συνεντεύξεις που περιλαμβάνει αποτελούν ένα πολύ καλό λόγο για απολαύσετε τον καφέ σας διαβάζοντας τα λόγια σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο των αγώνων και όχι μόνο.

Η νέα εποχή του gMotion, στην οποία μπαίνουμε με πολύ κέφι και αγάπη για το αυτοκίνητο και τους αγώνες, έχει ως «πρώτα ονόματα» δύο οδηγούς της Formula 1: τον Κίμι Ράικονεν και τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

Λίγο πριν αμφότεροι αποχαιρετήσουν το σπορ, ο 42χρονος Φινλανδός για να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ο Ιταλός για να συνεχίσει στη Formula E, έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στον Πάνο Σεϊτανίδη όπου μιλούν για τις κοινές τους εμπειρίες, ο Τζιοβινάτσι αποκαλύπτει πόσο θαύμαζε τον Κίμι και πόσο αυτός τον… τρόμαζε στην κοινή τους θητεία, ενώ ο Iceman αναφέρεται στη σπουδαία καριέρα του, το μέλλον και την Ελλάδα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξή τους πατώντας εδώ.

G Motion Raikkonen Giovinazzi

Μία ακόμα συνέντευξη που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα, είναι αυτή της Τζέζικα Χόκινς. Οδηγός αγώνων στο W Series, οδηγός εξέλιξης της Aston Martin Racing στη Formula 1 αλλά και… κασκαντέρ, με ενεργό ρόλο στη νέα ταινία του James Bond: «No Time To Die». Τα λέει όλα στον Πάνο Σεϊτανίδη και μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη πατώντας εδώ.

Τέλος, επειδή πέρα από τους αγώνες και τα… σόου, υπάρχει και η καθημερινότητα στους δρόμους, ο Νίκος Γιαννούλας μίλησε με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών οδήγησης, Άρη Ζωγράφο, για τις αλλαγές στα ηλικιακά όρια για το δίπλωμα οδήγησης και άλλα, καίρια ζητήματα που μας αφορούν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!