Η τιμή της Ford Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα

Η τιμή της Ford Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα
H αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E GT είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας με το μοντέλο της αμερικανικής φίρμας να είναι το ισχυρότερο που έχει κυκλοφορίσει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όντας το μοντέλο με τη μεγαλύτερη ισχύ στην ιστορία της Ford στην Ευρώπη, η Mustang Mach-E GT είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας έρχεται με 487 ίππους και 860 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας στο ηλεκτρικό pony επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η νέα Ford Mustang Mach-E GT διαθέτειπροηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 98,7 kWh και εξασφαλίζει αυτονομία με μία πλήρη φόρτιση που φτάνει τα 500 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

Ford Mustang Mach-E GT

Το μοντέλο διαθέτει τα Grabber Blue και Cyber Orange ως μοναδικούς σχεδιασμούς, όμως η Ford έχει ετοιμάσει ορισμένες εκπλήξεις. Η έκδοση GT ξεχωρίζει με τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τόξα των τροχών, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και από τη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ. Την ίδια στιγμή, διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε Colorado Red.

Μέσα στην καμπίνα της Mach-E GT δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στήριξη στη σπορ οδήγηση διαθέτοντας συγχρόνως επένδυση από διάτρητο ύφασμα τύπου Suedde. Η νέα Mustang Mach-E GT, όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις Mach-E, περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης για άνετα και ασφαλή ταξίδια όπως Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Ford Mustang Mach-E GT

Η Ford διαθέτει τη νέα Mustang Mach-E GT με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Finance, με επιτόκιο 1,99% και έως 60 μηνιαίες δόσεις και παράλληλα 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που παρέχεται στην ελληνική αγορά.

Η τιμή της νέας Ford Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα ανέρχεται στα 79.980 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!