Όταν ο Κουαρταραρό συνάντησε τον Μέσι (vid)

Κώστας Παστρίμας
Όταν ο Κουαρταραρό συνάντησε τον Μέσι (vid)
Ο Γάλλος πρωταθλητής της Yamaha επισκέφτηκε το γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, γνώρισε τον Λιονέλ Μέσι και αποθεώθηκε.

Ο πρωταθλητής MotoGP του 2021 Φάμπιο Κουαρταραρό έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και απολαμβάνει όλα εκείνα που στερήθηκε στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Ο Γάλλος αναβάτης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ιδιαίτερα στην πατρίδα του καθώς έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία της Γαλλίας που κατακτά τον τίτλο στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων Grand Prix μοτοσικλέτας.

quartararo

Στην περίοδο από το τέλος του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα ο Κουαρταραρό έχει παραβρεθεί σε αρκετά γεγονότα κυρίως για διαφημιστικούς λόγους. Τα περισσότερα αυτά είναι βαρετά και έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο υπάρχουν και κάποια τα οποία σίγουρα απόλαυσε ο 22χρονος αναβάτης της Yamaha. Ένα από αυτά ήταν η επίσκεψή του στο Σταντ ντε Φράνς στο Παρίσι, την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παρί Σεν-Ζερμέν.

quartararo

Ο Κουαρταραρό συνάντησε τον πρόεδρο της ομάδας Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος του χάρισε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το νούμερο 20 στο πίσω μέρος. Στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο και χαιρέτησε τον προπονητή της ομάδας Μαουρίτσιο Ποσετίνο, ενώ ταυτόχρονα γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες Γάλλους θεατές. Όλα τα λεφτά όμως ήταν η συνάντηση του Γάλλου αναβάτη με τον πρόσφατα βραβευμένο με Χρυσή Μπάλα, Λιονέλ Μέσι. Μαζί με τον Αργεντινό έκαναν τη σέντρα του αγώνα στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν - Νις ανταλλάσοντας μερικές πάσες στο κέντρο του γηπέδου.

Στην έξοδο είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Κιλιάν Mπαπέ, ενώ παρακολούθησε όλο τον αγώνα και υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Στα σόσιαλ μίντια ο Κουαρταραρό τόνισε ότι αυτή η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη και χαριτολογώντας έγραψε ότι μεταξύ του ιδίου και του Μέσι τους χωρίζουν μόνο 7 Χρυσές Μπάλες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!