Με το Jeep Gladiator κάθε μέρα θα κάνεις πάρτι (vid)

Κώστας Παστρίμας
Με το Jeep Gladiator κάθε μέρα θα κάνεις πάρτι (vid)
Η Jeep εξοπλίζει το σκληροτράχηλο pick-up της νέας γενιάς με ένα πανίσχυρο ασύρματο ηχείο

Το Jeep Gladiator από τη στιγμή που παρουσιάστηκε έχει ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία των pick-up τόσο με τον ξεχωριστό του σχεδιασμό όσο και με τις εκπληκτικές εκτός δρόμου δυνατότητές του. Εκείνο που το έκανε όμως να ξεχωρίζει είναι το χαρακτηριστικό της αφαίρεσης και αναδίπλωσης της οροφής, του παρμπρίζ και τις πόρτες, στοιχείο το οποίο δύσκολα συναντάς σε σύγχρονα οχήματα ελεύθερου χρόνου.

jeep

Η Jeep θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα περιπέτειας του Gladiator το εξοπλίζει με ένα μοναδικό ασύρματο ηχείο. Το αποσπώμενο αυτό ηχείο συνδέεται μέσω Bluetooth και ο οδηγός μαζί με τους επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν την αγαπημένη τους μουσική όπου θελήσουν.

jeep

Ένα σκληροτράχηλο pick-up όπως το Gladiator δεν θα μπορούσε να μη συνοδεύεται από προϊόντα ανθεκτικά και δυναμικά. Το ηχείο λοιπόν είναι αδιάβροχο και δεν επηρεάζεται από τη σκόνη, ενώ χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του μπορεί να λειτουργήσει και ως power-bank προκειμένου ο οδηγός και οι επιβάτες να φορτίσουν κάποιο smartphone ή κάποια άλλη συσκευή.

jeep

Το ηχείο τοποθετείται στις πλάτες των πίσω καθισμάτων του Gladiator όπου υπάρχει ειδικός χώρος αποθήκευσης και φόρτισης. Το εξάρτημα της Jeep είναι διαθέσιμο στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Overland, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και σαν επιπλέον αξεσουάρ. Αν, τέλος, βρεθούν στον ίδιο χώρο δύο ηχεία τότε μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση και στερεοφωνικό ήχο. Το πάρτι μόλις ξεκίνησε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!