Στις 5 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη της Porsche VGT

Στις 5 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη της Porsche VGT
H Porsche θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωτότυπο Vision Gran Turismo.

H Porsche προετοιμάζεται για την αποκάλυψη ενός πολυαναμενόμενου μοντέλου που προορίζεται για τον εικονικό κόσμο. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του concept Vision Gran Turismo που προορίζεται για το ομώνυμο videogame.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο πλαίσιο του FIA GT World Finals που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου. Το Vision Gran Turismo της Porsche αναμένεται να μεταφερθεί στον ψηφιακό κόσμο και οι gamers θα μπορούν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο.

Η σειρά Vision Gran Turismo ξεκίνησε πίσω στο 2013 και κατασκευαστές αυτοκινήτων σε συνεργασία με το διάσημο videogame, Gran Turismo, δημιουργούν ειδικά concept μοντέλα για το franchise. Ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα φουτουριστικός και φέρουν τεχνολογίες του μέλλοντος της κάθε φίρμας.

Περισσότερα για το VGT της Porsche δεν γνωρίζουμε, πότε το πότε θα λανσαριστεί στο videogame. Μαζί με την αποκάλυψη του concept αναμένουμε και τις πρώτες πληροφορίες.

Η σειρά videogame Gran Turismo αναμένεται να μεγαλώσει τον ερχόμενο Μάρτιο με το λανσάρισμα του νέου τίτλου ονόματι Gran Turismo 7 σε Playstation 4 και Playstation 5.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!