Η Ferrari Roma ξελογιάζει το Άμστερνταμ (video)

Πάνος Σεϊτανίδης
Η Ferrari Roma ξελογιάζει το Άμστερνταμ (video)
Το εντυπωσιακό μοντέλο της Ιταλικής μάρκας πρωταγωνιστεί σε ένα video γυρισμένο στην Ολλανδική πόλη.

Η Roma είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει ικανότητες, με κάλλη. Επιδόσεις, με γοητεία. Είναι μία γνήσια Ferrari και ξέρει πως να συγκλονίζει όλες τις αισθήσεις – και μάλιστα με το παραπάνω.

Το μοντέλο που γεννήθηκε ως μία ωδή στη «Dolce Vita» της δεκαετίας του ’60, έχει ήδη συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής. Όμως η ιταλική εταιρεία δεν χορταίνει να μας τη δείχνει, αλλάζοντας μόνο το σκηνικό. Κι όπως καταλαβαίνετε, κι εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε!

Πόσο μάλλον όταν κάνει βόλτες σε μία από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες – το Άμστερνταμ. Εκεί, το ιταλικό supercar των 620 ίππων δεν κάνει επίδειξη ικανοτήτων αλλά σαγηνεύει με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της.

Το δημιούργημα της σχεδιαστικής ομάδας του Φλάβιο Μανζόνι, τραβάει τα βλέμματα και κλέβει την παράσταση καθώς περνά από τα σημεία ορόσημα της Ολλανδικής πόλης.

Η Ferrari Roma παίρνει ώθηση από έναν V8 Turbo κινητήρα βενζίνης, που πιάνει τη μέγιστη απόδοσή του στις 7.500 στροφές/λεπτό, ενώ η μέγιστη ροπή ορίζεται στα 760 Nm.

Επιταχύνει από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα σε 3.4 δευτερόλεπτα ενώ πιάνει τα 200 χιλιόμετρα/ώρα σε 9.3! Όσο για την τελική ταχύτητα, το ταβάνι είναι στα 320 χιλιόμετρα/ώρα.

Κι εκεί είναι το μόνο σημείο που υπάρχει ταβάνι, γιατί στη γοητεία της, σίγουρα δεν υπάρχει όριο. Απολαύστε τη Roma στο Άμστερνταμ, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!