Ο Κέβιν Χαρτ πήρε την πρώτη Ferrari SF90 Spider που πήγε στις ΗΠΑ

Κώστας Παστρίμας
Ο Κέβιν Χαρτ πήρε την πρώτη Ferrari SF90 Spider που πήγε στις ΗΠΑ
Ο γνωστός Αμερικανός κωμικός εμπλούτισε την πλούσια συλλογή του με ένα διαμάντι 1.000 ίππων από το Μαρανέλο.

Ο Κέβιν Χαρτ είναι διάσημος, πολύ επιτυχημένος και λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων. Ο Αμερικανός κωμικός διαθέτει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό γκαράζ, που περιλαμβάνει supercars, muscle cars, θηρία εκτός δρόμου και μερικά πολύ κλασικά μοντέλα. Η συλλογή αυτή όμως πλέον περιλαμβάνει και μία Ferrari SF90 Spider, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη ανοιχτή SF90 που έκανε το ταξίδι προς τις ΗΠΑ . Ο Χαρτ με ένα ποστ στο instagram μάς ενημέρωσε ότι με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε την έναρξη προβολής της νέας του σειράς με τίτλο True Story στο Netflix.

Η Ferrari SF90 Spider του Κέβιν Χαρτ είναι μαύρη, γυαλιστερή, με μαύρες ζάντες και ελάχιστες κίτρινες λεπτομέρειες να σπάνε τη... μαυρίλα, όπως τα αυτοκόλλητα στα φτερά και οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων. Ο συνδυασμός μαύρου-κίτρινου συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το SF90 Spider έχει το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το μοντέλο Stradale, που έχει σκληρή οροφή. Εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο, που αποδίδει 769 ίππους και συμπληρώνεται από τρεις ηλεκτροκινητήρες. Το συνδυαστικό αποτέλεσμα είναι 1.000 ίππους και 900 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο στέλνει τη δύναμή και στους τέσσερις τροχούς και διαθέτει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων. Μπορεί να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και φτάνει στα 200 χλμ/ώρα σε 7 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!