Η Toyota Corolla του 2022 έχει περισσότερη τεχνολογία και στιλ

Κώστας Παστρίμας
Η Toyota Corolla του 2022 έχει περισσότερη τεχνολογία και στιλ
Με δυνατό όπλο το νέο σύστημα πολυμέσων η Corolla ανανεώθηκε στα σημεία για τη νέα χρονιά.

Το όνομα Toyota Corolla είναι πασίγνωστο στον κόσμο της αυτοκίνησης, καθώς στις δεκαετίες της παρουσίας του στις αγορές όλου του κόσμου το ιαπωνικό μοντέλο έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Για το 2022 η Corolla λαμβάνει μιας περιορισμένης έκδοσης ανανέωση, που περιλαμβάνει κυρίως το σύστημα πολυμέσων και νέους χρωματισμούς.

Νέο, πιο ισχυρό σύστημα πολυμέσων

Η Corolla αποκτά το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων της Toyota για το 2022, βελτιώνοντας σημαντικά τη συνδεσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης. Θα προσφέρεται στάνταρ σε μοντέλα Mid+, GR SPORT, TREK και High και προαιρετικά σε μοντέλα Mid+.

corolla

Το νέο σύστημα διαθέτει πιο ισχυρή CPU που λειτουργεί 2,4 φορές πιο γρήγορα από την τρέχουσα μονάδα, δίνοντας πολύ πιο γρήγορη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Λειτουργεί μέσω μιας κεντρικής οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας οκτώ ιντσών, και παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από έξυπνες συνδεδεμένες υπηρεσίες. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες παραδίδονται μέσω της μονάδας επικοινωνίας δεδομένων της Corolla (DCM), επομένως δεν απαιτείται σύζευξη τηλεφώνου και χρήση δεδομένων.

Νέα χρώματα και ζάντες

Νέα χρώματα εισάγονται με την προσθήκη Platinum White Pearl και Silver Metallic - τα οποία θα διατίθενται επίσης σε διχρωμία και για αμαξώματα Hatchback και Touring Sports.

corolla

Για το σεντάν, η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου αποκτά μια επιπλέον πινελιά φινέτσας με νέες ζάντες αλουμινίου 10 ακτίνων 17 ιντσών με λαμπερό φινίρισμα. Θα τοποθετηθούν στάνταρ στην κατηγορία Mid+ και θα διατίθενται προαιρετικά στο μοντέλο High.

Νέα TREK Special Edition

Η Toyota επεκτείνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο κατασκευαστή ποδηλάτων TREK Bikes, μια συνεργασία στην οποία η υβριδική ηλεκτρική Corolla Touring Sports αποτελεί υποστηρικτικό αυτοκίνητο της επαγγελματικής ποδηλατικής ομάδας Trek-Segafredo.

corolla

Η Corolla TREK Special Edition θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από το 2λιτρο υβριδικό σύστημα της Toyota και θα διαθέτει πιο ισχυρή εξωτερική εμφάνιση, με την απόσταση από το έδαφος αυξημένη κατά 20 χιλιοστά, προστατευτικά στους θόλους των τροχών και «ποδιές» εμπρός και πίσω. Θα διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών νέας σχεδίασης.

Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Toyota Corolla στους πελάτες θα ξεκινήσουν από τα τέλη Ιανουαρίου 2022 ανάλογα με τις αγορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!