Η BMW iX στολίζει το κέντρο της Αθήνας (vid)

Η BMW iX στολίζει το κέντρο της Αθήνας (vid)
Στη βιτρίνα του Attica City Link η νέα ηλεκτρική BMW iX κάνει την εμφάνισή της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για μια βιώσιμη κινητικότητα.

Η BMW θέλει να επαναπροσδιορίσει την έννοια της βιωσιμότητας στη χώρα μας και προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση. Συγκεκριμένα στο Attica City Link δημιούργησε μια ψηφιακή βιτρίνα που απεικονίζει την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX. Αυτό πραγματοποιείται μέσω μιας τεράστιας οθόνης υψηλής ακρίβειας.

Γύρω από αυτήν και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του «φανταστικού». Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης».

BMW iX

Η κίνηση αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο. Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE.

Δείτε το βίντεο με την ψηφιακή 3D εμπειρία BMW #THEiXperience.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!