Toν Φεβρουάριο η αποκάλυψη του Ford Ranger Raptor

Toν Φεβρουάριο η αποκάλυψη του Ford Ranger Raptor
H Ford έδωσε μια γεύση από το επερχόμενο Ranger Raptor που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο η Ford αποφάσισε να μαρτυρήσει πως το Ranger Raptor νέας γενιάς είναι πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αποκάλυψης του νέου Ford Ranger, στο τέλος του βίντεο παρουσίασης εμφανίστηκε ένας QR κωδικός.

Καθώς σκανάρουμε τον κωδικό αυτό, μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα της Ford Αυστραλίας και βλέπουμε ένα βίντεο μικρής διάρκειας για το νέο Ranger Raptor. Μπορεί να μην έχουμε εικόνα από το μοντέλο της αμερικανικής φίρμας, όμως μπορούμε να ακούσουμε τον ήχο του κινητήρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ford Ranger Raptor θα φορά τον 3.0 λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα που έχει το Explorer ST, αποδίδοντας 400 ίππους και 563 Nm ροπής. Πολύ πιθανή είναι η χρήση του 2.7 λίτρων turbo V6 που έχει το Bronco με απόδοση 330 ίππους και 563 Nm ροπής. Η κίνηση αναμένεται να έρχεται μέσω του αυτόματου 10-τάχυτου κιβωτίου που διαθέτει επίσης το Explorer ST.

Το νέο Ford Ranger Raptor αναμένεται με επιπλέον διαφοροποιήσεις από την απλή έκδοση, έχοντας επιπλέον αναβαθμίσεις στο αμάξωμα και στα μηχανικά μέρη.

Δείτε το teaser βίντεο του νέου Ford Ranger Raptor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!