H Honda παρουσίασε στην EICMA το νέο της ADV350 (vid)

Κώστας Παστρίμας
H Honda παρουσίασε στην EICMA το νέο της ADV350 (vid)
Το μεγάλο X-ADV 750 της Honda απέκτησε νέο μικρότερο αδερφάκι στην κατηγορία των crossover scooter.

Ένα πάρα πολύ σημαντικό μοντέλο το οποίο αναμέναμε διακαώς από τη Honda ήταν το νέο ADV350. Πρόκειται για ένα crossover scooter το οποίο ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου X-ADV 750 τόσο στον σχεδιασμό όσο και στον χαρακτήρα. Με το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, το ADV350 ξεχωρίζει στο πλήθος, ενώ οι
αιχμηρές γωνίες και τα τολμηρά χρώματα τονίζουν την off-road εμφάνιση.

honda

Η Honda έχει εξοπλίσει τον νέο ADV350 με τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα των 330 κ.εκ. του SH. Η απόδοσή του είναι 29,2 ίπποι με τη ροπή να αγγίζει τα 31,5Nm. Το μοντέλο διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ηλεκτρονικό ψεκασμό της Honda και αυτόματη μετάδοση CVT. Το πλαίσιο του ADV350 είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 37mm και δύο μονά αμορτισέρ Showa με ξεχωριστά δοχεία αερίου.

honda

Στον εξοπλισμό το crossover μοντέλο της Honda διαθέτει LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε τέσσερα σημεία, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και LCD οθόνη πληροφοριών. Κάτω από τη σέλα μπορούν να αποθηκευθούν δύο full face κράνη, ενώ υπάρχει και USB θύρα για φόρτιση του smartphone. Το νέο ADV350 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, ασημί, κόκκινο και μπεζ με τη λίστα αξεσουάρ που το συνοδεύουν να είναι πολύ μεγάλη.

honda

Το βάρος του scooter είναι στα 186 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω. Το νέο ADV 350 θα προσελκύσει ένα ευρύ κοινό (κυρίως νεαρούς αναβάτες) και προορίζεται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!