Τα «μαχητικά» της Ford στην Athens Flying Week (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Τα «μαχητικά» της Ford στην Athens Flying Week (vid)
H Mustang Mach-E και τα μοντέλα Ford Performance έκλεψαν την παράσταση το έδαφος.

Όσοι βρέθηκαν στη φετινή Athens Flying Week, μοίρασαν το ενδιαφέρον τους στη Γη και τον αέρα. Κι αυτό διότι εκτός από τα στολίδια της αεροπλοΐας που πραγματοποίησαν εντυπωσιακές πτήσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο, υπήρχαν και τα πιο δυναμικά μοντέλα της Ford που έδιναν τη δική τους παράσταση επί εδάφους.

Η Ford Motor Ελλάς ήταν υποστηρικτής και φέτος σε αυτό το μοναδικό ραντεβού που διεξήχθη για ένατη φορά, στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας. Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ζήσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό όσο και μοναδικό στο είδος του air show.

Ford Athens Flying Week

Ακόμα, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις επιδείξεις αερομοντελιστών και φωτογραφήθηκαν δίπλα σε θρυλικά εκθέματα, μαζί με τους πιλότους, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.

Ανάμεσά τους πρωταγωνιστές σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η καινοτόμα και αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E, αλλά και τα τετράτροχα «μαχητικά» μοντέλα της Ford Performance, τo νέο Puma ST και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Ford Athens Flying Week

Η Mach-E είναι ένα καινοτόμο SUV με αυτονομία που φτάνει τα 610 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, το νέο Puma ST ξεχωρίζει στην κατηγορία των συμπαγών SUV μοντέλων με 200 ίππους από τον κορυφαίο κινητήρα 1.5L EcoBoost, ενώ το Range Raptor είναι ένα μοναδικό στο είδος του pick-up μοντέλο με αγωνιστικές καταβολές και τεχνολογίες. Κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου παίρνοντας κίνηση από τον Bi-Turbo 2.0L EcoBlue πετρελαιοκινητήρα της Ford, απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm!

Δείτε στιγμές από το Athens Flying Week, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!