Η επιτομή του στιλ στα ηλεκτρικά πατίνια από την MV Agusta (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η επιτομή του στιλ στα ηλεκτρικά πατίνια από την MV Agusta (vid)
Με 999 ευρώ θα μπορείς να λες στους φίλους σου ότι έχεις στο γκαράζ σου μια MV Agusta.

Έχουμε γνωρίσει την MV Agusta για τα premium, πανέμορφα μοντέλα μοτοσικλέτας που κατασκευάζει με την χαρακτηριστική Made In Italy αισθητική. Το εργοστάσιο από το Μιλάνο εκτός από τα υπέροχα «έργα τέχνης» σε δύο τροχούς φαίνεται πως ανοίγει τα φτερά της και προς διαφορετικές κατευθύνσεις κάτι που συνειδητοποιήσαμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε με τα ηλεκτρικά ποδήλατα AMO RR και RC τα οποία παρουσίασε η MV Agusta.

mv agusta

Πλέον η ιταλική φίρμα μας παρουσιάζει ακόμα ένα κομμάτι της νέας γενιάς αστικής μετακίνησης που προτείνει και δεν είναι άλλο από το νέο της ηλεκτρικό πατίνι. Το πατίνι ονομάζεται Rapido Serie Oro και πραγματικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο από όσα έχετε δει μέχρι τώρα στην πλούσια ομολογουμένως αγορά.

mv agusta

Η σχεδίαση του πατινιού είναι επηρεασμένη από το μοντέλο Superveloce της MV Agusta με στρογγυλό LED φωτιστικό σώμα εμπρός, ζάντες χυτές 10 ιντσών με μπράτσα ίδια με εκείνα της μεγάλης μοτοσικλέτας, αεροδυναμικό φτερό στον εμπρός τροχό, ακόμα και αεροδυναμικά φτερά όπως στο MotoGP!

mv agusta

Το πλαίσιο είναι μαγνησίου, πολύ ελαφρύ, ενώ στα φρένα συναντάμε δίσκους τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω τροχό. Ο κινητήρας του Rapido Serie Oro είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 500W. Αυτό σημαίνει απόδοση 24Nm ροπής και δίνει τη δυνατότητα στο πατίνι να αναπτύξει ταχύτητα 38Km/h! Στον εξοπλισμό συναντάμε έγχρωμη οθόνη LCD 4 ιντσών για όλες τις πληροφορίες και τέσσερα προγράμματα οδήγησης. Η μπαταρία είναι 10,4 Ah και προσφέρει αυτονομία 5 χιλιομέτρων. Η τιμή του MV Agusta Rapido Serie Oro είναι στα 999 ευρώ, δεν είναι φτηνό φυσικά, αλλά θα μπορείτε να λέτε ότι στο γκαράζ σας έχετε μια MV Agusta!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!