Αλλαγές στο Honda SH350 του 2022

Κώστας Παστρίμας
Αλλαγές στο Honda SH350 του 2022
Μια καινούρια έκδοση ετοίμασε η Honda για το δημοφιλές της scooter την επόμενη χρονιά.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει το ρητό και η Honda το γνωρίζει καλά αυτό, ιδιαίτερα σε ένα από τα καλύτερα scooter που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Ο λόγος για το SH350 το οποίο για το 2022 διατηρεί τα κορυφαία του χαρακτηριστικά και εμπλουτίζεται με νέα χρώματα και μια νέα έκδοση που ονομάζεται Sporty Edition.

sh350

Η έκδοση Sporty Edition έχει δημιουργηθεί κυρίως για να δώσει μια πιο premium εικόνα στο ήδη εκλεπτυσμένο scooter. Οι τροχοί, το κάτω μέρος του πιρουνιού, η πίσω σχάρα και το κάλυμμα του κινητήρα είναι μερικά από τα σημεία που έχουν βαφτεί σε ματ γκρι χρώμα, ενώ όμορφες λεπτομέρειες βρίσκουμε στις κόκκινες ραφές στη σέλα και στις ρίγες στους τροχούς. Κόκκινο είναι και το λογότυπο της Honda όπως και το σήμα SH, όπως είχαμε συναντήσει σε παλαιότερες εκδόσεις του scooter.

Στον κινητήρα το SH350 του 2022 χρησιμοποιεί τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα eSP+ Euro5 των 330 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29,2 ίππους και 32Nm ροπής. Ο εξαιρετικός ψεκασμός PGM-FI της Honda χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις στο scooter τόσο στις επιταχύνσεις από στάση όσο και εν κινήσει. Το SH είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, το γνωστό Honda Selectable Torque Control, ενώ το βάρος του περιορίζεται στα 174 κιλά.

sh350

Στον εξοπλισμό το νέο SH350 του 2022 έρχεται με θύρα φόρτισης USB Type-C κάτω από τη σέλα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη πληροφοριών LCD και σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτου φρεναρίσματος μέσω των φλας. Τα χρώματα στην απλή έκδοση του SH350 είναι κόκκινο, λευκό, ασημί και μαύρο με την τιμή να διαμορφώνεται στα 5.750 ευρώ. Με την προσθήκη του Smart Top Box η τιμή ανεβαίνει κατά 400 ευρώ.

Η νέα έκδοση Sporty Edition από την άλλη, θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, ματ μαύρο και ματ γκρι. Η τιμή διαμορφώνεται στα 5.870 ευρώ, ενώ με την κεντρική βαλίτσα Smart Top Box φτάνει τα 6.270€ ευρώ. Το scooter της Honda θα έρθει τον Δεκέμβριο του 2021 στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!