Με τη Suzuki θα έχουμε ήπιο χειμώνα

Με τη Suzuki θα έχουμε ήπιο χειμώνα
Η Ιαπωνική μάρκα προσφέρει προνομιακές τιμές σε μια σειρά από αξεσουάρ της για να κάνει πιο ευχάριστο τον χειμώνα

Τα πρώτα κρύα και οι πρώτες βροχές έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ δεν απέχουμε πολύ από τις μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων. Οι εκδρομές στο βουνό λοιπόν επιβάλλονται, κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητό μας θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ανταπεξέλθει με ασφάλεια στο κρύο και τη βροχή.

Η Suzuki δεν ξεχνάει τις ανάγκες του αγοραστή και προσφέρει σε προνομιακές τιμές αξεσουάρ και ανταλλακτικά που σχετίζονται με τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Η χειμερινή καμπάνια 2021 γίνεται σε συνεργασία με το πρόγραμμα υπηρεσιών aftersales "Drive 'n Smile" το οποίο καλεί τους κατόχους μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, να επισκεφτούν το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών και να έχουν στην διάθεση τους την χρήση πληθώρας προνομίων.

Suzuki Drive and Smile

Τα βασικά στοιχεία που προσφέρει η Suzuki είναι έκπτωση έως 25% σε Γνήσια Ανταλλακτικά Service και Επισκευών, έκπτωση 20% σε Γνήσια Αξεσουάρ, έκπτωση 20% σε Γνήσιους Υαλοκαθαριστήρες, έκπτωση 30% στην Αντικατάσταση Μπαταρίας και δωρεάν ενημέρωση του λογισμικού των ηλεκτρονικών μονάδων.

Η χειμερινή καμπάνια της Suzuki Drive 'n Smile θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και εξασφαλίζει στο όχημά σας ορθή λειτουργία, ποιότητα και την εγγυημένη ιαπωνική αξιοπιστία.

Για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki ή τον ιστότοπο Suzuki.gr.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!