Η BMW iX άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η BMW iX άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall (vid)
Ακόμα και τα χριστουγενιάτικα δέντρα μπαίνουν στη νέα εποχή, όπου τα αυτοκίνητα είναι κάτι παραπάνω από οχήματα.

Ποιος μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια ότι ένα αυτοκίνητο θα μπορούσε να δώσει την ενέργεια προκειμένου να φωταγωγηθεί ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πλέον η τεχνολογία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και η BMW έχοντας πάντα καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις, δίνει το έναυσμα για μια νέα εποχή γεμάτη «ενέργεια».

bmw

Την περασμένη εβδομάδα, στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall περίμενε υπομονετικά να φωταγωγηθεί το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτήν τη φορά όμως δεν ήταν ένα καλώδιο που μπήκε στην πρίζα, αλλά ένα αυτοκίνητο. Αυτό δεν ήταν άλλο από την καινούρια ηλεκτρική BMW iX, ένα premium SUV μοντέλο το οποίο έρχεται με στόχο να κατακτήσει την αγορά των πολυτελών αμιγώς ηλεκτρικών SUV.

bmw

Η εκδήλωση προβλήθηκε ζωντανά μέσα από τις σελίδες instagram και facebook της BMW Hellas με παρουσιαστές την Άννα Πρέλεβιτς και τον Κώστα Στεφανή. Η BMW iX συνδέθηκε με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και του έδωσε "ζωή" χάρη στα μεγάλα αποθέματα ενέργειας τα οποία διαθέτει καθώς οι μπαταρίες του είναι ικανές να χαρίσουν αυτονομία στο δρόμο της τάξης των 630 χιλιομέτρων. Η iX είναι ένα σπορ SUV με τρομερές ανέσεις, πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας και πολυτέλεια σε κάθε σημείο του.

bmw

Η νέα BMW iX φέρνει μια νέα ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV) και μπορεί να τη βρείτε και να τη θαυμάσετε από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!