Ανακοινώθηκε η τιμή του Suzuki GSX-S950 του 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ανακοινώθηκε η τιμή του Suzuki GSX-S950 του 2022 (vid)
Η γυμνή μοτοσικλέτα δρόμου της Suzuki ήρθε να κάνει την καθημερινότητα λίγο καλύτερη.

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα μοντέλα που μας παρουσίασε η Suzuki μέσα στο 2021 ήταν το ριζικά ανανεωμένο της γυμνό GSX-S1000. Η ιαπωνική φίρμα γνωρίζοντας όμως τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού άμεσα προχώρησε στην παρουσίασε και μιας πιο ήπιας και προσιτής έκδοσης της κορυφαίας μοτοσικλέτας προκειμένου να ικανοποιήσει και εκείνους που θέλουν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μοτοσικλέτας καθημερινά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία.

gsxs

Η Suzuki λοιπόν ανακοίνωσε την τιμή της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα η οποία είναι στα 10.995 ευρώ. Το μοντέλο έρχεται να μπει ανάμεσα στα SV650 και GSX-S1000 ως μια σύγχρονη σε όλα τα επίπεδα μοτοσικλέτα. Η GSX-S950 είναι εξοπλισμένη με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους στις 7.800 σ.α.λ. και 92Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού (Ride-By-Wire) το οποίο ελέγχει το ρυθμιζόμενο σε τρεις θέσεις σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

gsxs

Στις αναρτήσεις έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός της KYB 43mm το οποίο συνεργάζεται με ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Το πλαίσιο έρχεται αυτούσιο από το μεγαλύτερο GSX-S1000, το ίδιο και το αλουμινένιο ψαλίδι, ενώ η μοτοσικλέτα ζυγίζει 214 κιλά. Τα φρένα αποτελούνται από δαγκάνες της Tokico με δύο δίσκους εμπρός και έναν δίσκο πίσω, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED.

gsxs

Αρκετά μεγάλο είναι και το ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο έχει χωρητικότητα 19 λίτρα. Για περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα της μοτοσικλέτας επικοινωνήστε με την επίσημη αντιπροσωπεία της Suzuki ή κάποιο κατάστημα της Suzuki Moto.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!