Το νέο Suzuki S-Cross θα είναι πολύ διαφορετικό

Κώστας Παστρίμας
Το νέο Suzuki S-Cross θα είναι πολύ διαφορετικό
Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του SUV της Suzuki 10 μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση.

Πριν από λίγες μέρες, η Suzuki ανακοίνωσε ένα νέο SUV για την ευρωπαϊκή αγορά, που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 25 Νοεμβρίου, και που όλα έδειχναν ότι πρόκειται για τη νέα γενιά του S-Cross. Ίσως όμως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε, καθώς αρκετές φωτογραφίες του αυτοκινήτου έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο χάρη στο λογαριασμό Suzuki Garage στο instagram.

Τα αυτοκίνητα που φαίνονται στις φωτογραφίες «πιάστηκαν» από το φακό κατά τη μεταφορά τους, αποκαλύπτοντας πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου. Το νέο S-Cross είναι ένα οικογενειακό SUV που βρίσκεται πάνω από το ελαφρώς μικρότερο Vitara στην γκάμα της Suzuki. Το τρέχον μοντέλο ανανεώθηκε το 2019 με την προσθήκη ενός ήπια υβριδικού συστήματος, ωστόσο αυτή η γενιά χρονολογείται από το 2013, έχοντας υποστεί ένα λίφτινγκ το 2017. Έτσι, χρειαζόταν μια νέα, καθαρή σχεδίαση προκειμένου να βρει τη θέση του στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των SUV.

s-cross

Όπως μπορούμε να δούμε από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, το νέο S-Cross απέχει αρκετά από τον προκάτοχό του, ενσωματώνοντας ένα στιλ με περισσότερες γωνίες. Στο μπροστινό μέρος, οι προβολείς LED είναι εμπνευσμένοι από το XL6 με προορισμό την Ινδία, ενώ η μάσκα έχει μεγαλώσει, φτάνοντας χαμηλότερα στον προφυλακτήρα.

s-cross

Η επίσημη πρεμιέρα του S-Cross έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου, με την αναμενόμενη κυκλοφορία στην Ευρώπη λίγο αργότερα. Όπως και ο προκάτοχός του, θα τοποθετηθεί μεταξύ των B-SUV και C-SUV, συνδυάζοντας τις συμπαγείς διαστάσεις με ευρύχωρη καμπίνα, εστιασμένη στην πρακτικότητα. Στην γκάμα της Suzuki, θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του Vitara και του Across που είναι ουσιαστικά το «δίδυμο αδελφάκι» του Toyota RAV4.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!