Η Aprilia στον αγώνα ενάντια στην Covid-19

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Η Aprilia στον αγώνα ενάντια στην Covid-19
Η Aprilia αλλάζει χρώματα για το GP Βαλένθια και συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά τον αγώνα ενάντια στο AIDS και την Covid-19, στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού RED.

H ομάδα της Aprilia αποκάλειψε έναν ειδικό χρωματισμό για τον τελευταίο αγώνα του MotoGP στο 2021, το GP Βαλένθια. Οι RS-GP των Αλέις Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες θα ντυθούν για στα κόκκινα στέλνοντας το μήνυμα κατά των σοβαρών παθήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και την ενίσχυση του αγώνα κατά του AIDS και της Covid-19.

H Aprilia πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, έχοντας κατακτήσει το πρώτο της βάθρο στο GP Μ. Βρετανίας χάρη στον Αλέις Εσπαργκαρό. Επιπλέον, πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Μάβερικ Βινιάλες που αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από τη Yamaha.

Η ιταλική ομάδα ευελπιστεί να έχει τον καιρό με το μέρος της, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες θα τη φέρουν στις μπροστά θέσεις του αγώνα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να παίρνει περισσότερο χρόνο το κόκκινο χρώμα της μοτοσικλέτας της στον τηλεοπτικό φακό.

Ο Εσπαργκαρό δήλωσε αναφορικά με τον τελευταίο αγώνα της σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τα κόκκινα χρώματα. Είναι πολύ σημαντικό για το υπέροχο σπορ μας να στηρίζει όσους μάχονται στον κόσμο ώστε να βελτιώσουν τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε. Επίσης θέλω να βελτιώσω τα αποτελέσματά μας. Η σεζόν έχει πάει πολύ καλά και έχουμε ενθαρρυντικά στοιχεία για το μέλλον. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη Βαλένθια και μετά θα επικεντρωθούμε στο 2022».

Από τη μεριά του, ο Βινιάλες πρόσθεσε: «Αυτή θα είναι η πρώτη μου φορά με τα RED χρώματα και είμαι ιδιαίτερα περήφανος που θα συμβάλλω στις προσπάθειες τόσων ανθρώπων που μάχονται κατά της πανδημίας. Επίσης θα είναι η πρώτη μου φορά στην πίστα της Βαλένθια με τη μοτοσικλέτα αυτή και είναι δύσκολο να κάνω προβλέψεις. Ελπίζω ο καιρός να μας βοηθήσει αρκετά. Θέλω να επικεντρωθώ στο στιλ οδήγησής μου και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Το GP Βαλένθια θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Νοεμβρίου. Μπορείτε να ακολουθήσετε όλο το τριήμερο στο Gazzetta, μαζί με τα LIVE σε κατατακτήριες και αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!