MotoGP Algarve FP2: Άπιαστος πάλι ο Κουαρταραρό (vid)

Κώστας Παστρίμας
MotoGP Algarve FP2: Άπιαστος πάλι ο Κουαρταραρό (vid)
Ο Πρωταθλητής άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Πορτιμάο.

Ο Φάμπιο Κοουαρταραρό έχει πάρει φόρα και δεν δείχνει διατεθειμένος να κόψει. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Yamaha συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρωί και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη 2η περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Algarve στην Πορτογαλία, παρά τη «στιγμή» που είχε λίγο πριν από το τέλος. Ο Πέκο Μπανάια της Ducarti ακολούθησε στη 2η θέση, αυτήν τη φορά όμως λίγο πάνω από 1 δέκατο του δευτερολέπτου πιο αργά από τον Γάλλο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κουαρταραρό νωρίτερα μέσα στην περίοδο δοκίμασε το σκληρό πίσω ελαστικό της Michelin, κάτι που δεν έκανε ο Μπανάια, και αυτό μπορεί να έχει τη σημασία του στην εξέλιξη του 3ημέρου.

Ο Τζακ Μίλερ με την άλλη εργοστασιακή Ducati ήταν εκείνος που σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ζοάν Μιρ της Suzuki. Ο Πολ Εσπαργκαρό ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Honda στην 5η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Ζοάν Ζαρκό της Pramac Ducati. Ο Άλεξ Μάρκεθ της LCR Honda ήταν 7ος ενώ ο Αλέιξ Εσπαργκαρό βελτίωσε αρκετά το χρόνο του από το FP1 και βρέθηκε στην 8η θέση. Τη 10άδα έκλεισαν ο Τακάκι Νακαγκάμι και ο Άλεξ Ρινς.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο 6/11 στις 11:55 με την 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP2

fp2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!