Ο Ναδάλ ασπάζεται την ηλεκτροκίνηση και παρέλαβε ένα Kia EV6

Κώστας Παστρίμας
Ο Ναδάλ ασπάζεται την ηλεκτροκίνηση και παρέλαβε ένα Kia EV6
Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia Ραφαέλ Ναδάλ ενθαρρύνει τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων με το νέο crossover Kia EV6.

Ο θρύλος του τένις Ραφαέλ Ναδάλ τόνισε τη δέσμευσή του να προωθήσει την οικολογική κινητικότητα με τη χρήση του νέου crossover Kia EV6, σε μια τελετή παράδοσης στην Ακαδημία Ράφα Ναδάλ, στην γενέτειρά του Manacor (ισπανική πόλη στη Μαγιόρκα).

kia

Στo πλαίσιο της συνεργασίας, ο Ναδάλ θα χρησιμοποιήσει ενεργά το EV6 για την προσωπική του μετακίνηση στη Μαγιόρκα καθώς και σε μεγάλα τουρνουά τένις όπως το Australian Open 2022. Επιπλέον, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να μετατρέψει όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στην Ακαδημία και το Ίδρυμα Ράφα Ναδάλ σε ηλεκτρικά οχήματα έως το 2022.

kia

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα γήπεδο τένις, που ονομάστηκε «EV6 Court» και του οποίου το σύστημα φωτισμού τροφοδοτήθηκε ηλεκτρικά από ένα EV6 GT-Line, το οποίο διαθέτει μια προηγμένη λειτουργία V2L και χρησιμεύει ως φορητό, αυτόνομο τροφοδοτικό σύστημα.

kia

«Η εργασία μου προϋποθέτει πολλά ταξίδια και ο τρόπος ζωής μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές όπου μπορώ, ξεκινώντας από την προσωπική χρήση του EV6 στη Μαγιόρκα και όπου χρειαστεί​​. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω την υποστήριξη της Kia και του νέου EV6 και θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όπου είναι δυνατόν», ανέφερε ο Ναδάλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!