Η Ducati κατέγραψε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Η Ducati κατέγραψε νέο ρεκόρ πωλήσεων
Η Ducati σημείωσε το τρίτο τρίτο τρίμηνο του 2021 νέο ρεκόρ πωλήσεων, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, με τη Multistrada V4 να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με τις Scrambler 800, Streetfighter V4 και Monster να ακολουθούν.

Ένα εξαιρετικό τρίτο τρίμηνο ολοκληρώθηκε για τη Ducati, με 49.693 μοτοσυκλέτες να παραδίδονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα με το τέλος του πρώτου εννεαμήνου του 2021, η ιταλική φίρμα έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το 2020 όπου παρέδωσε συνολικά 48.042 μοτοσικλέτες. Το τρίτο τρίμηνο του 2021 επιβεβαιώνεται ως το καλύτερο στην ιστορία της Ducati, με αύξηση 3% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2020 και +25% σε σύγκριση με το 2019.

Μεγαλύτερη αγορά για τη μάρκα παραμένει η ιταλική με 7.954 μοτοσικλέτες, ενώ ακολουθεί αυτή των Η.Π.Α. με 7.475 και της Γερμανία με 5.627. Το best-seller της Ducati παγκοσμίως μέχρι στιγμής είναι η Multistrada V4, ακολουθούμενη από τη Ducati Scrambler 800, τη Streetfighter V4 και τη Monster.

Ducati Multistrada V2

O Αντιπρόεδρος Ducati Πωλήσεων και After Sales, Φραντσέσκο Μιλίτσια, μίλησε για το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα. «Η Ducati έκλεισε τους πρώτους εννέα μήνες του έτους με πωλήσεις που είναι ήδη μεγαλύτερες από αυτές ολόκληρου του 2020, τόσο για μοτοσυκλέτες όσο και για προϊόντα μετά την πώληση, όπως ρούχα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Η μάρκα παρουσιάζει ανάπτυξη σε όλες τις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται και σε όλη τη γκάμα προϊόντων. Η κοινότητα των Ducatisti σε όλο τον κόσμο μεγαλώνει όλο και περισσότερο και τα πλέον επιδραστικά ΜΜΕ στον τομέα της μοτοσυκλέτας απονέμουν σημαντικά βραβεία στα μοντέλα της Ducati. Εστιάζουμε από τώρα στο επόμενο έτος και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων, μέσω της διαδικτυακής σειράς Ducati World Première 2022».

Ducati

Το τελευταίο διάστημα, η Ducati παρουσιάζει το Ducati World Première 2022 που είναι αφιερωμένο στα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη νέα Multistrada V2, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο, παρουσιάστηκαν δύο μοτοσυκλέτες, η νέα Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την εισαγωγή του αερόψυκτου δικύλινδρου κινητήρα σε μοτοσικλέτα της Ducati και η και η Ducati Scrambler Urban Motard.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!